Bas-Kappers
Image default
Mode en Kleding

Zo combineer je rode haren met kleding

ZO COMBINEER JE RODE HAREN MET KLEDING

Rood haar is een opvallende en prachtige eigenschap die bijdraagt aan jouw unieke uitstraling. Of je nou natuurlijk rood haar hebt of er juist voor hebt om je haar in een rode kleur te verven, het is belangrijk om je kledingstijl aan te passen aan deze prachtige, maar ook opvallende kleur. Zo gaan we je in deze blog voorzien van handige tips en stijladviezen om jouw rode lokken te laten schitteren in combinatie met de kleding van ByLotte | Exclusieve damesmode Eindhoven

Rood haar en zwarte kleding: Tijdloze elegantie

Rood haar gaat perfect samen met de tijdloze kleur zwart. Deze combinatie laat een klassieke, maar ook elegante uitstraling ontstaan. Voor een chique avondlook kies je een little black dress, maar je kunt ook een zwarte blazer met zwarte rok combineren voor een zakelijke outfit. Combineer dit met zwarte accessoires, zoals een statement ketting of een handtas. Hiermee geef je een verfijnde touch aan je look. 

Met de kleur zwart zit je eigenlijk altijd wel goed. Toch is het voor mensen met rood haar een geweldige kleur om te dragen. Je hebt minder accessoires nodig om je outfit af te maken, aangezien je rode haar al zo veel opvalt door de zwarte kleding die je draagt.

Rood en donkerblauw, stijlvol en veelzijdig

Donkerblauw is een veelzijdige kleur die een prachtige combinatie vormt met rood haar. Het makkelijke is dat zelfs een denim jeans al geweldig staat. Combineer eens een volledig donkerblauwe outfit met je rode lokken. Dat zal leiden tot een geweldig harmonieus resultaat.

Witte tinten in combinatie met rood haar; Fris en stijlvol

Misschien dat je deze niet helemaal zag aankomen, maar ook de witte tinten zijn absoluut het proberen waard! De kleur zorgt er namelijk voor dat de lichte huid en rode haarkleur extra opvallen. Bovendien zijn witte tinten fris en stijlvol. Een witte kanten jurk of een witte blouse met spijkerbroek voor een tijdloze look. Ook geven witte accessoires als een hoed of handtas een extra touch aan je outfit. De combinatie van rood haar en witte tinten geeft een frisse en stijlvolle uitstraling. Precies wat je wil tijdens de zonnige dagen en zomerse evenementen. 

Een gele, gewaagde keuze

Geel is een gedurfde kleur die prachtig combineert met rood. Het geeft een energieke en opvallende look. Voor vrouwen met licht rood haar kunnen zachte pasteltinten ook een goede uitweg bieden. Natuurlijk zijn er ook kleurrijke gele tinten als mosterdgeel en okergeel. De combinaties van rood haar en geel is gedurfd en is een echte blikvanger!

Rood haar en alle soorten groen; een geweldig contrast

Groen en rood is natuurlijk een prachtig contrast. De combinatie van rood haar met groene kleding is dan ook vanzelfsprekend. Zo kunnen zachte pasteltinten als mint- of saliegroen een geweldige combinatie zijn met een lichtere kleur rood. Smaragdgroen en olijfgroen bieden een geweldige uitstraling in combinatie met diep rood haar. 

Rood haar is een prachtig kenmerk dat versterkt kan worden door de juiste kledingkeuzes te maken. Of het nu gaat om de tijdloze zwarte kleur of de gewaagde, energieke combinatie met geel, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom ook aan jou om te experimenteren met de verschillende kleuren en stijlen. Het enige advies wat wij kunnen geven is dan ook dat je moet experimenteren en je rode lokken kunt laten stralen.

 

https://www.bylotte.nl/