Bas-Kappers
Image default
Mode en Kleding

De moderne vrouw, voor deze tas ga je zeker!

De moderne vrouw, voor deze tas ga je zeker!

 

Als moderne vrouw kan je natuurlijk niet met een oude wijven tas aan komen zetten. De tassen van tegenwoordig zijn dan ook veel meer vooruitstrevend gemaakt, in de materialen en ook de gedachte achter de tassen is vaak al anders. Zo worden veel tassen ook op een duurzame manier gemaakt en ook nog eens van duurzame materialen. Daar kan je dan als moderne vrouw zeker mee gezien gaan worden. In deze blog lees je alles over tassen voor de moderne vrouw.

Moderner dan een paperbag kan je het niet krijgen

Het ontwikkelen van de paperbag is voortgekomen uit inspiratie uit de papieren tas. Daarom heeft des=ze tassen lijn ook de naam paperbag gekregen. Hoe vaak het papieren tasje ook gebruikt werd en hoe smerig het er ook uit kwam te zien, de vorm bleef altijd hetzelfde. 

 

De paperbag lijn heeft een aantal verschillende tassen die allemaal gemaakt zijn vanuit de inspiratie van de klassieke papieren tas, die door de zwervers veelal in het straatbeeld werd gebracht in de tijd dat deze nog veel gebruikt werden. 

 

De meest ideale en moderne tas om mee te reizen

Als je van reizen houdt, dan is een travel bag zeker iets dat niet mag ontbreken in de collectie tassen die je al hebt. Maar voor de moderne vrouw is het toch echt wel een must dat deze travel bag ook aan de moderne eisen voldoet. 

 

Gelukkig zijn deze tassen in vele soorten en maten te vinden. Ook worden de tassen vaak van een duurzaam materiaal gemaakt. Hierbij kan je denken aan vegan stoffen of leer. Een travel bag moet lang mee kunnen gaan en die moet ook tegen een stootje kunnen als je ermee gaat reizen. Daarom is de keuze voor vegan of leer een uitstekende keuze voor de moderne vrouw. 

 

Modieuze tassen voor de moderne vrouw

De moderne vrouw zit helemaal goed met een loulou tas. Een loulou tas is vrolijk, modieus en ze zijn te verkrijgen in verschillende soorten tassen. Voor veel gelegenheden is een loulou tas te vinden. Zo hebben zijn clutch tassen, crossbody tassen en handtassen op de markt gebracht. 

 

De loulou tassen staan bekend om hun goede kwaliteit. Alle tassen in de loulou tassenlijn zijn gemaakt van leer. Dit stevige leer geeft de tas een uitstekende kwaliteit. Ze zijn allemaal modern en de ontwerpen zijn behoorlijk vrolijk. De moderne vrouw wordt helemaal blij van een loulou tas.