Bas-Kappers
Image default
Mode en Kleding

De ultieme gids voor het vinden van de perfecte outfit voor je kind

Het vinden van de perfecte outfit voor je kind is niet altijd gemakkelijk, vooral als je veel kinderen hebt die elk hun eigen behoeften en hun eigen gevoel voor stijl hebben. Deze uitgebreide gids leidt je door alles wat je moet weten om het aankleden in de ochtend gemakkelijker en leuker te maken voor iedereen in je gezin! Met deze ultieme gids voor het vinden van de perfecte outfit voor uw kind, zijn uw kinderen klaar om de dag met vertrouwen en flair tegemoet te treden!

Onderzoek de gelegenheid

Bedenk waarom je je kind aankleedt en wat hij of zij gaat doen. Ga je rechtstreeks van je werk naar een verjaardagsfeestje in de avond?

Volledig pak met stropdas

Als dat zo is, is het waarschijnlijk het beste om uw kleintje geen volledig pak met stropdas te dragen. Denk er ook aan hoe warm of koud u het verwacht.

Winterstorm

Je wilt niet dat je baby een winterstorm tegemoet gaat, alleen gekleed in een korte broek en een T-shirt!

Identificeer persoonlijkheid

Voordat u kunt weten welke outfit het beste bij uw kind past, moet u eerst hun persoonlijkheid begrijpen. De gemakkelijkste manier om dat te doen is door ze te vragen wat ze wel en niet leuk vinden.

Outfits

Als je hun voorkeuren beter begrijpt, kun je kleding en outfits vinden die hen meer aanspreken.

Sportkleding

Een kind dat bijvoorbeeld niet van sport houdt, zal minder geneigd zijn om sportkleding te dragen dan een kind dat van sporten houdt.

Overweeg de huidige kasttrends

Voordat u zelfs maar gaat winkelen, moet u de balans opmaken van wat er al in uw kast ligt.

Lijst

Maak een lijst met items die u mogelijk opnieuw kunt gebruiken. Zoek naar stukken van hoge kwaliteit die kunnen worden gemixt en gematcht met verschillende ensembles. Overweeg, afhankelijk van de leeftijd van je kind, een afspraak te maken in een salon of warenhuis waar ze dingen kunnen uitproberen met stijlexperts.

Pinerest-bord

Of blader gewoon van tevoren online door hun selectie en maak een Pinterest-bord zodat je van tevoren precies weet wat je wilt.

Goedkope kinderschoenen

Als het om goedkope kinderschoenen gaat, kun je nooit fout gaan met een mooi paar veterschoenen. De goedkope kinderschoenen zijn niet alleen gemakkelijk aan en uit te trekken, maar ze zijn ook stevig genoeg zodat uw kind ze probleemloos de hele dag kan dragen.

Combineren

Ze combineren met sokken of panty’s is nog een slimme zet: het beschermt niet alleen hun voeten tegen schuren, maar het zorgt er ook voor dat hun broek niet te snel vuil wordt. Zorg er wel voor dat u niets krijgt dat tractiecontrole heeft!

Meer informatie over kleurencombinaties

Wanneer je een kledingstuk koopt, kies dan een kleurenschema dat bij je kind past en in stijl blijft. Complementaire kleuren (die naast elkaar op een RGB-kleurenwiel), zoals rood, geel en blauw; warme kleuren (rood, oranje en geel); of koele kleuren (blauw, groen en paars) kunnen samen in één outfit worden gebruikt.

Experimenteer

Experimenteer met het mengen van tinten van complementaire kleuren om levendigere looks te creëren. Bron: https://www.stylonic.nl