Bas-Kappers
Image default
Mode en Kleding

Kleding maken de man, boost jouw zelfvertrouwen!

Zelfvertrouwen halen uit kleding klinkt nogal materialistisch. Toch is dat een te negatieve afschildering. Als jij er netjes en verzorgt bijloopt in kleding waar jij je goed in voelt, helpt dat vaak degelijk jouw zelfvertrouwen. Soms gaan mensen zelfs een andere houding aannemen bij bepaalde kleding.

Confirm clothing

Er bestaat zelfs een kledingmerk dat confirm clothing heet. Daarmee willen ze natuurlijk meegeven dat je met de kleding van confirm kleding stevig in jouw schoenen staat. Immers staat confirm van confirm clothing voor bevestigen. De kleding is als het ware een bevestiging van jezelf. Mooie marketing natuurlijk, maar er zit wel een kern in.

De kleding van dit kleding merk, is stoer, comfortabel en heeft een sportieve look. Wil jij dus meer gaan voelen dat jij sportief bent? Dan kan deze kleding daar wat bij ondersteunen. Je kunt je alleen al sportiever voelen, door de kleding te dragen. Natuurlijk moet je geen wonderen verwachten, uiteindelijk moet jij wel jezelf in beweging zetten.

Doe dingen waar je trots op bent

Zoals expert in persoonlijke ontwikkeling Tony Robbins zegt: ‘raise your standarts’. Zo gauw je voor jezelf beslist dat iets leuk is om voor elkaar te krijgen, ga je het niet redden. Je moet jezelf verplichten en dat doe je door tegen jezelf te zeggen dat je iets moet en het dan ook echt te doen. Accepteer geen smoesjes van jezelf.

Geen zelfvertrouwen

Het hele concept van zelfvertrouwen kun je ook omdenken. Het is namelijk niet iets dat je nodig hebt. Je bent, en dat is genoeg. Vreemde gedachte? Dat kan, maar het is wel zo. Eckhart Tolle kan het heel goed uitleggen. Waar het op neer komt, is dat je niet jouw gedachten bent. Je bent niet dat stemmetje in jouw hoofd die zegt dat je nu eens wat moet gaan doen of dat je stom bent of niet genoeg. Dat ben jij niet. De stem spreekt ook geen waarheid. Wie ben jij dan wel? Jij bent de waarnemer die de stem hoort. Niet de stem zelf. Je bent ook niet jouw emoties. Je bent diegene die ze door jou heen voelt gaan. Kets je die emoties weg? Dan reken er maar op dat ze knetterhard terugkomen. Het beste? Laat de gedachtes in jouw hoofd wegdrijven, als wolkjes. Vechten heeft geen zin, het serieus nemen ook niet.

https://konceptstore.nl/collections/confirm