Bas-Kappers
Image default
Mode en Kleding

Nail art Arinagels.nl, prachtige versieringen voor je nagels.

  

Welkom bij mijn nagelsalon Arinagels. Vind je kwaliteit en accurates voornaam? Dan is onze nagelsalon een prima keus! Met 1 uur manicure bereid ik jouw nagels voor om de gellak verzorging gereinigd af te ronden. Maar daarnaast voor een nagelversteviging, gellak, BIAB (Builder In A Bottle), gel nagels, folie en nagel art sta ik graag voor je klaar. Voor een gebruikelijke gellak treatment staat pakweg 1 uur. Wil je nagel art d.m.v. folie of stamping? Dan komt hier plusminus 20 minuten tot een 1/2 uur bij.

Tevreden en met knappe verzorgde nagels zal je terug naar huis gaan. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige benodigdheden en merken. Ik werk graag met de merken Bo Nail systems en Nail art producten van Moyra. Je hoeft de nagels niet bij te werken, de tint en de laklaag blijft bij normaal gebruik  gebruik gegarandeerd tot 3 weken fraai op je vinger nagels.

Gellak Helmond

Hoe werkt die gellak?

Door het gebruiken van van een bepaalde techniek hecht de laklaag foutloos aan de nagel. Een gellak is een nagellak die onder een speciale lamp hard word. Zo’n lamp heet een nagel of LED lamp. Dit blijft dus erg lang op je nagels zitten omdat deze lak veel harder word dan standaard lak. Een ander voordeel van gellak is dat jouw nagels veel sneller droog zijn met behulp van de speciale LED lamp. Je kunt een gellak laten plaatsen op je natuurlijke nagels, maar het is daarnaast denkbaar om een gellak te plaatsen op acryl- of gelnagels. Dus kun je langer van je prachtige nagels genieten dankzij gellak Helmond. Het spreekt voor zich dat gellak een stuk duurder is dan gewone nagellak. Daar staat tegenover dat je nagels veel langer schoon blijven. Het advies is om voor het plaatsen van jou gellak jou handen en nagels te laten behandelen d.m.v. een manicure. Nieuwsgierig naar de kosten voor een manicure met gellak? Vraag naar de mogelijkheden.

Manicure Helmond

De manicure is een volledige behandeling voor je handen en nagels. Ik heb een paar goede cursussen gevolgd om een manicure op een correcte wijze te kunenn doen. Als finishing touch word er vaak gekozen voor de gellak na de manicure treatment. Maar een French manicure, of een andere vorm van nail art behoort vanzelfsprekend ook tot de opties. Hoe werkt een manicure? Bij een manicure beginnen we met het reinigen en ontharden van je nagels met een speciale liquor. Zo kan ik de nagelriemen, omdat ze zacht zijn geworden, eenvoudig terugduwen en tevens kunnen we dan die losse velletjes op je nagelplaat makkelijk en pijnloos verwijderen. Om de nagelvorm te krijgen vijl ik de nagels in de gewenste grootte. Hierdoor zien je handen en nagels er weer fatsoenlijk uit.

Extra opties bij een manicure Helmond

Vrijwel al mijn bezoekers kiezen naast de basis manicure ook voor de gellak beurt. Het advies is een gellak, omdat je dan zeker drie weken lang kan genieten van je mooie nagels. Wil jij graag langere nagels dan jouw natuurlijke nagels? Vraag dan naar de mogelijkheden. Gelnagels op jouw eigen nagels aanbrengen behoord ook tot de opties. En ook hier is de gellak weer een prachtige voltooiing.

Nail art Helmond

Het is mogelijk je nagels verfraaien in ieder model dat jij wilt. D.m.v. stamping kan ik mooie plaatjes op je nagels drukken. Je kunt een keuze maken uit een bepaald onderwerp voor op de nagels. Denk hierbij b.v. aan Halloween, Pasen, Carnaval of Kerst. Maar ook een creatie in een bepaalde kleur is een mogelijkheid. Kortom, er is erg veel beschikbaar!

Contact

Stuur gerust een WhatsApp bericht of email voor meer informatie of prijzen, of bezoek onze pagina arinagels.nl

Groetjes Arina

https://arinagels.nl/