Bas-Kappers
Image default
Sport

Rating van de beste voetbal leagues volgens fans

voetbalcoach nederland

Groeten aan alle voetbalfans. Vandaag heb ik mijn visie voorbereid over welke voetbalcompetitie de beste is en waarom. Mijn mening is puur subjectief, en als u er anders over denkt, dan hoor ik graag uw visie.

Portugese League (Liga Portugal)

In Portugal wordt altijd een plaats in de top vier gereserveerd door teams als Benfica, Sporting, Porto, Braga. Het belangrijkste oog wordt aangetrokken door deze teams, die geeks grootbrengen en constant presteren in de Europese arena. Van de rest van de teams hebben maar weinigen van hen gehoord. Kortom, deze clubs vechten onderling en proberen hun team een ​​nieuw niveau te laten bereiken.

Franse League(Ligue 1)

Ligue 1 is lager dan Championship, simpelweg omdat het een competitie voor één team is. Het was buitengewoon niet interessant om naar dit kampioenschap te kijken met de komst van de sjeiks naar PSG. De belangrijkste strijd is om in de Champions League en de LE-zone te komen. Regelmatig zijn er wedstrijden zoals Lille – PSG (5 – 1), maar in principe worden alle wedstrijden op wacht gehouden. Meestal probeert Monaco nog steeds het kampioenschap te pakken, maar dit seizoen doen ze het behoorlijk slecht en hebben ze hun registratie behouden.

Engelse Second League (Championship)

Er is een reden waarom de op een na sterkste competitie van Engeland in mijn ranglijst blijft staan. Het is buitengewoon interessant om de wedstrijden binnen het kampioenschap te volgen. Er zijn wedstrijden op het niveau van de Premier League. Teams kunnen het zich veroorloven spelers te kopen die zullen strijden om door te gaan naar de grote competities. Marcelo Bielsa, beroemd om zijn aanpak, kenmerkt het hele kampioenschap. Iedereen is bereid om koste wat het kost zijn doel te bereiken, maar niet iedereen slaagt. Het enorme aantal dramatische wedstrijden toont de kwaliteit van deze competitie aan.

Duitse League (Bundesliga)

Net als in de vorige twee competities wordt Bayern wel de belangrijkste kanshebber genoemd, al is het in het afgelopen seizoen niet veel koortsachtig. De Bundesliga is interessant omdat er teams zijn die evolueren en hun weg banen in de Champions League en de LE, zoals Hoffenheim, RB Leipzig, Eintracht Freiburg. Het is best interessant om de bovengenoemde teams in de Europese arena te zien, aangezien ze geen ervaring hebben met Europese bekers. Alleen Eintracht Frankfurt haalde de 1/4 finales van de LE, de rest van de teams had het moeilijk.

Italiaanse League (Serie A)

In de Serie A is alles ook redelijk voorspelbaar met de leider van het kampioenschap, want “Juventus” bekleedt al lang leidende posities en mist ze niet. Ook is “Juventus” altijd een van de kanshebbers om de Champions League te winnen, en met de komst van Ronaldo is dit hun belangrijkste doel. In dit kampioenschap is de hele strijd om toegang te krijgen tot de Champions League en LE, en om de registratie te behouden. Met de dominantie van Juventus kan niemand lang iets doen, maar iedereen vecht tot de laatste keer voor de Champions League. Het kampioenschap is interessant voor de tactiek van Italiaanse coaches en hun filosofie.

Spaanse League (LaLiga)

LaLiga is vernoemd naar de beste competitie volgens FIFA. Dit komt door het feit dat de Spaanse giganten al geruime tijd leidende posities innemen in de Champions League en LE. In dit kampioenschap is elk seizoen de legendarische confrontatie tussen Barcelona en Real, gevolgd door miljoenen fans over de hele wereld. Maar naar mijn mening is LaLiga inferieur aan de Premier League in termen van entertainment en strijd om kampioenstitels en overleving. Dat wil zeggen, alles is hier vrij eenvoudig te voorspellen. De klasse tussen de teams is met het blote oog zichtbaar.

Engelse Premier League

Echt de meest opwindende competitie ter wereld. Bijna elk seizoen is er een gevecht in alle secties van het klassement. De ene ronde na de andere krijgen we onverwachte wendingen en gekke wedstrijden met een vurige ontknoping. De Premier League is de titel van de beste competitie waardig. Vooral dit seizoen bevestigt dit. Vier Engelse teams doen mee aan de kwartfinales van de Champions League en de kans is groot dat er tenminste één de finale haalt. Ook in de LE strijden Arsenal en Chelsea om de trofee.

Bedankt voor jullie aandacht! Ik hoop dat deze informatie nuttig voor je was.

https://www.dergatsjev.be/2020/07/voetbaltrainer-gezocht-voetbal-trainer.html