Bas-Kappers
Image default
Sport

Probeer nu ook de EMS training van StimaWELL

EMS training van StimaWELL is een nieuwe kans voor sportscholen en ook voor mensen die thuis willen trainen. U kunt zich voor de volle honderd procent op uw doelen concentreren dankzij de stabiele draadloze verbinding. Deze unieke en innovatieve manier van trainen maakt dubbele training en groepssessies mogelijk. De nieuwste modellen trainingsapparaten van StimaWELL maken gebruik van draadloze communicatiemodules zodat de training zonder kabels uitgevoerd kan worden.

EMS training, altijd in ontwikkeling

Ons nieuwste EMS apparaat is ongetwijfeld een van onze grootste troeven, in vergelijking met andere elektrostimulatietoestellen op de markt.

Eenvoudige toegang en een voorgeprogrammeerd menu met meer dan 70 trainingsprogramma’s helpen alle gebruikers om het meest geschikte trainingsprogramma voor hun training op te stellen. Maak een profiel aan, stel uw online trainingsplan op en sla uw favoriete instellingen op voor de volgende keer. U kunt kiezen uit onze bestaande trainingsprogramma’s en instructievideo’s. Vrij experimenteren en zelf een trainingsprogramma samenstellen behoort ook tot de opties.

De EMS training combinatie van StimaWELL bestaat uit een EMS apparaat, een bodysuit waarin de elektroden zijn geplaatst en aparte bandelektroden die om de armen en benen gaan. Het EMS apparaat is een professioneel apparaat dat geschikt is voor commercieel gebruik en gebruik in de sportschool, voorzien van geïnstalleerde en volledig configureerbare trainingsprogramma’s.

Dankzij de output van 12 elektroden kan het apparaat een flexibelere en volledigere elektrodeverdeling over het hele lichaam realiseren.

Voordelen van EMS bodysuit

  • De technische bodysuit en bandelektroden zijn apart verkrijgbaar. Ze zijn voorzien van verborgen kabels en elektroden die vervangbaar zijn
  • De bodysuit is makkelijk te reinigen, duurzaam en geeft geen huidirritatie
  • De bodysuit bestaat uit high-tech vezels die antibacterieel zijn
  • De elektroden in de bodysuit zijn op een manier geplaatst dat ze elk gebied van het lichaam aanspreken. De buikspieren, rugspieren, bilspieren en meer, ze worden allemaal tegelijkertijd getraind. Ook dieper gelegen spieren zoals de bekkenbodemspier en spieren in de taille worden zonder problemen door de elektroden aangesproken

Door de sterke waterabsorptie verzwakt de stroomintensiteit tijdens de training niet

https://ikwilstimawell.nl/