Bas-Kappers
Image default
Sport

Met EMS kan je zoveel mogelijk spiergroepen tegelijkertijd trainen

Zoek je naar een manier om eenvoudig fit te worden, én te blijven? En wil je dit het liefste in een vorm training waarbij je zoveel mogelijk spiergroepen tegelijkertijd traint en die niet teveel tijd kost? Dit klinkt natuurlijk als veeleisend maar het kan! Op een eenvoudige manier fit worden, fit blijven en dat allemaal binnen zeer korte tijd, dat bereik je met EMS training thuis.

Ja, je leest het goed, een training die je thuis kan uitoefenen. Je bent dus niet meer afhankelijk van de openingstijden van een sportschool, je kan precies dan trainen wanneer het jou uitkomt. En je hoeft niet eens elke dag te trainen om het optimale te bereiken, 2x per week trainen is voldoende! Nog een leuk bericht: iedere training heeft slechts een duur van 20 minuten. Dus ook als je weinig tijd hebt om te sporten kan je vast wel een gaatje vinden van 20 minuten in je drukke rooster, waarin je even lekker aan je lijf kunt werken. Meerdere uren jezelf uitsloven in de sportschool behoort vanaf nu tot het verleden!

Trainen met elektrische signalen vanuit het EMS apparaat

Met EMS train je je spieren door middel van elektrische stimulatie. In de sportschool, op het voetbalveld, tijdens bootcamp, eigenlijk train je je spieren altijd door middel van elektrische stimulatie. Via het centrale zenuwstelsel ontvangen onze spieren namelijk altijd elektrische signalen om in beweging te komen. Voor elke beweging die wij maken ontvangt de desbetreffende spier een elektrisch signaal. Met EMS is dit niet anders, alleen ontvangen de spieren de elektrische signalen nu van buitenaf in plaats van binnenuit.

Tijdens een sportsessie in de sportschool train je één tot hooguit een paar spiergroepen tegelijkertijd. Het grote voordeel van EMS is dat tijdens een training alle spieren tegelijkertijd worden getraind. Dit geeft dus de grote tijdswinst. Want voordat je al je spieren in de sportschool hebt getraind ben je wel een paar uur verder. Met de EMS training heb je dit doel al binnen 20 minuten bereikt.

Huren of kopen bij StimaWELL

Zie jij het wel zitten om op deze manier jouw lichaam te trainen en wil je graag meer weten over een EMS apparaat kopen of huren? Dat kan bij StimaWELL. Op de website, stimawell.com, vind je alle informatie over trainen met EMS, de aanschafkosten en de huurprijzen.

https://www.stimawell.com/nl-nl