Bas-Kappers
Image default
Banen en opleidingen

Praktijkverpleegkundige vacatures

Betrokken hbo verpleger gezocht voor onder en na corona perikelen ( 5667 )

Derec noord-holland 1185px amstelveen gezondheidszorg

Help jij gaarne de uiterst kwetsbare individuen in de samenleving, ongeacht afstamming of geslacht? voor een anatomie die zich hardmaakt voor al deze individuen zijn wij op zoek naar een hbo-verpleegkundige. je biedt verzorging, begeleiding en bent voor 24 uur per week vacant! Ben jij de verpleegkundige die deze anatomie zoekt? ( ontmoeting mogelijk via videobellen, wegens corona – covid-19 ).

Omschrijving als praktijkverpleegkundige ga je binnenshuis deze lijf aan de slag met de uiterst kwetsbare individuen van de samenleving. je biedt hen verzorging en begeleiding bij medische behandelingen. je neemt deel aan het artsenspreekuur en stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënten zoveel mogelijk. ook geef jij de cliënten voorlichting over diverse spullen op het regio van gezondheid en hygiëne. binnenshuis deze lijf is echt geen dag hetzelfde en werk je met veel verscheidene doelgroepen. je bent flexibel en kan zowel goed zelfstandig- als in een team werken! ( ontmoeting denkbaar via videobellen, wegens corona – covid-19 ). – je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding verpleger niveau 5 ( met big-registratie ) ; – je bent voor 24 uur per week beschikbaar ; – je bent in het tegoed van goede sociale- en communicatieve vaardigheden ; – je hebt ervaring in het zelfstandig houden van een spreekuur ; – je bent flexibel en bent zowel zelfstandig als in een team sterk.

Vorming hbo/bachelor

Aanbod ons werk draait om jou. Daarom vasthouden we het subjectief en zorgen we goed voor je. We menen steevast een balans tussen jouw wensen en die van je nieuwe werkgever. Is je interesse gewekt? we doen je graag een goed aanbod. Wij bieden jou : – uitsteke

https://www.vindazo.nl/keywords/praktijkverpleegkundige.html