Bas-Kappers
Image default
Banen en opleidingen

Innovation manager

Innovation manager

Solliciteer nu en kom terecht in een stabiel bedrijf met een team van 30 IT’ers.

  • Kennis verschillende domeinen: applicaties, databeheer, BI,..
  • Sleutelrol business en IT, visionair, IT strategie uitschrijven,…
  • Aantrekkelijk salarispakket, work-life balance

Jouw verantwoordelijkheden

Voor onze klant, gegelen dichtbij Antwerpen-centrum, zijn wij vanuit op zoek naar een Technical Solution Architect  voor innovatieve projecten.

Als Technical Solution Architect .NET ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken van de IT-strategie en architecturaal landschap. Vanuit deze sleutelrol aligneer je business en IT. Je destilleert concepten uit de noden en wensen van de business en zet die om net herbruikbare technologische building blocks. Tevens neem je de leiding in het definiëren en uittekenen van verbetermogelijkheden, aangaande onze bedrijfsarchitectuur. Hierbij onderzoek je verbetermogelijkheden en werk jij deze strategisch uit tot transformatieprogramma’s gelinkt aan de roadmap. Ook analyseer je de voordelen en impact van architecturale opties voor bepaalde scenario’s met betrekking tot deze transformatieprogramma’s en rapporteer je jouw bevindingen en adviezen aan het management. Ten slotte blijf je natuurlijk up-to-date van de nieuwste technologieën en tendensen die mogelijk een meerwaarde kunnen bieden voor de onderneming.

Jouw profiel

Je hebt een technische achtergrond en ervaring als Programmeur, Developer, Analist en/of Architect. Als Technical Solution Architect .NET ben jij dé visionair van de IT-afdeling en de sparringpartner van de innovation manager. Je hebt kennis van verschillende domeinen zoals applicaties, databeheer, BI, Infrastructuur,… Ervaring met DevOps en Cloud technologie zoals Azure is een pluspunt. Daarnaast heb je de projectmanagement skills om planningen op te stellen en op te volgen. Ervaring als scrum master is een pluspunt. Verder helpen jouw analytische vaardigheden je in het bepalen van de noden van de business, het overzien van risico’s en hindernissen mbt de strategische plannen. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Engels.

Ons aanbod

Het kantoor in Antwerpen telt een 400-tal medewerkers en je komt terecht in innovatief en stabiel bedrijf. Dankzij de korte communicatielijnen weet jij, Technical Solution Architect , precies wat er om je heen gebeurt. Ook wordt de nodige ruimte voor jou voorzien om opleidingen en bijscholingen te kunnen volgen. Ten slotte kan jij rekenen op een zeer aantrekkelijk verloningspakket, inclusief bedrijfswagen, sociaal plan en andere extralegale voordelen.

 

https://www.vindazo.be/vacatures/innovation-manager.html