Bas-Kappers
Image default
Bedrijven

Website laten maken in Utrecht

Wilt u een website laten maken in Utrecht door een professioneel bedrijf? Dan bent u bij SiteToGo aan het juiste adres. SiteToGo is onderdeel van Doelbewust Online Marketing en is een team dat bestaat uit diverse vakkundige online marketeers. Met onze kennis en ervaring kunnen wij het verschil maken voor u. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe site professioneel oogt en geheel bij u en uw onderneming past. Wij maken alle sites in WordPress waardoor u het op een gemakkelijke manier ook zelf kunt aanpassen. 

Waarom een website laten maken door een professioneel bedrijf in Utrecht?

Nu vraagt u zich misschien af waarom u nu juist een website moet laten maken door een professioneel bedrijf in Utrecht. Doordat u kiest voor een site gemaakt door een professioneel online marketing bedrijf, bent u ervan verzekerd dat u optimaal vindbaar bent voor Google en uw klanten. Bij SiteToGo kunt u kiezen uit twee verschillende websites, de basis site of de PRO site. Welk pakket u ook kiest, u krijgt altijd de beste kwaliteit van ons geleverd. U kunt al een basis site aanschaffen voor €995 en een PRO site voor €1895. Het grootste verschil tussen het basis en het PRO pakket is dat wij bij de PRO site extra tijd inplannen voor het ontwerp van uw site en u kunt profiteren van diverse extra’s, zoals mogelijkheden voor speciale ontwerpelementen, bewegende afbeeldingen op uw site en kunt u profiteren van een catalogus met filters op de site. Wilt u precies weten wat het aanschaffen van de site u gaat kosten? Vraag dan eenvoudig (en vrijblijvend) een offerte aan. Onze offertes zijn voor iedereen toegankelijk zonder moeilijke termen en kleine lettertjes. Om het voor u volledig begrijpelijk te laten zijn, gaan wij ook graag met u rond de tafel om alles te bespreken zodat u precies weet wat u kunt verwachten. 

Webshop

Naast het ontwerpen van websites, kunt u bij SiteToGo ook terecht voor het laten ontwerpen van een webshop. Onze webshops zorgen ervoor dat u niet alleen veel bezoekers krijgt maar ook daadwerkelijk veel klanten krijgt. Kijk voor de mogelijkheden op de website van SiteToGo.