Bas-Kappers
Image default
Bedrijven

Nu ook RJ Bodywear bij Sans-online

Ben jij op zoek naar een nieuw stapeltje favoriet ondergoed, kijk dan eens bij Sans-online. Je vindt op deze site een ruime collectie ondergoed van bekende merken voor zowel dames als heren. Slips, boxers, hemdjes, shapewear en onderjurkjes in verschillende kleuren. Kies je voor RJ Bodywear, dan kies je voor ondergoed dat heel aangenaam aanvoelt, niet knelt en vrijwel onzichtbaar is onder kleding. Er is keuze genoeg in de meest verkochte kleuren wit, zwart en huid. Zwart is natuurlijk ideaal voor onder een sportieve spijkerbroek. Huidkleurig ondergoed schijnt niet door en wordt daarom veel gedragen onder lichtgekleurde of doorzichtige kleding.

Ondergoed voor heren

Gewoon goed en praktisch, dat is wat je als man natuurlijk wilt. Fijn ondergoed dat mooi aansluit en niet knelt. Op Sans-online vind je een mooie collectie van RJ Bodywear voor heren. Stijlvolle boxershorts en shirts in verschillende modellen, pasvormen en kleuren. Ben je op zoek naar een slimfit model, of vind je het prettig om onder je overhemd een hemdje te dragen zonder mouwen, zoek dan niet langer. Sans-online verkoopt ondergoed van RJ Bodywear in de kleuren zwart, wit en huid. Over de kwaliteit hoef je niet te twijfelen. Alle producten zijn gemaakt van zacht, comfortabel en vochtopnemend materiaal dat zeer zorgvuldig is afgewerkt.

Specifieke eisen

Soms wil je ondergoed dat voldoet aan specifieke eisen. Extra vochtabsorberend bijvoorbeeld, of speciaal geschikt voor de gevoelige huid. RJ Bodywear houdt rekening met deze eisen en vervaardigt ook producten die aan deze vragen kunnen voldoen. De shirts van Tencel Lyocell zijn sterk, zo zacht als zijde en toch in staat om tot 50% meer vocht te absorberen dan katoen. Vind je dit niet genoeg omdat je een actief leven leidt en erg veel zweet, kijk dan even bij het model Helsinki Sweatproof. Deze shirts worden ook gemaakt van Tencel Lyocell, maar zijn voorzien van een extra vochtopnemend okselstuk.