Bas-Kappers
Image default
Bedrijven

Stukadoor in Enschede voor jou stucwerk

Wanneer u op zoek bent naar een echte vakman voor uw stuc-, plak- of pleisterwerken, is de goede stukadoor in Enschede de persoon die het werk graag op een professionele wijze voor u uitvoert. De stukadoor in Enschede zorgt met de meeste zorg voor de juiste afwerking van de muren en het plafond in uw woning of kantoorruimte. Wij voeren stucwerken uit voor diverse doeleinden; als het nou gaat om bescherming van uw muren en plafond of om decoratie. We verzorgen verschillende soorten stucwerk voor onze klanten zowel in nieuwbouw panden, als bestaande woningen. Ook het aanbrengen van sierlijsten en sierornamenten doen wij graag voor u.

Schakel de stukadoor in Enschede in voor al uw professionele stucwerken

De stukadoor in Enschede kunt u inschakelen voor het afwerken van uw plafonds, vloeren, binnenwanden en buitengevels. Wij voeren uitmuntend stucwerk uit en met ons in huis weet u zeker dat er kwaliteit geleverd wordt. Niet alleen particulieren, maar ook zakelijke klanten kunnen bij ons voor een gladde afwerking van hun bedrijfspanden, winkelruimtes en kantoorruimtes. Wilt u uw stucwerk behangklaar of sausklaar? Onze behangklaar werken zijn geschikt om te behangen of af te werken met spackspuitwerk. Onze sausklaar werken zijn veel gladder en geschikt voor onder andere airless latex spuitwerken. Wilt u weten welke type het beste in uw situatie past? Neem contact op met de stukadoor in Enschede zodat wij samen met u naar uw wensen kunnen kijken en u goed advies kunnen geven.

De stukadoor in Enschede geeft advies op maat

De stukadoor in Enschede werkt met passie aan mooie resultaten in korte tijd. Naast het verrichten van stucwerken en het aanbrengen van sierlijsten en sierornamenten, zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van schuur- en pleisterwerken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor de afwerking van uw wanden, plafond en vloer van uw woning, bedrijfspand, kantoorruimte of winkelruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De stukadoor in Enschede geeft u deskundig advies op maat.