Bas-Kappers
Image default
Bedrijven

Wat zijn snowtubes?

‘Wat zijn snowtubes?’, die vraag horen wij vaak voorbij komen. Dat komt omdat snowtubes nog redelijk nieuw product zijn en je snowtubes nog bijna nergens in Nederland voorbij ziet komen. Snowtubes bestaan eigenlijk uit een ronde buis, waarin led lampjes in verwerkt zitten. De tubes worden van boven naar beneden verlicht, dit geeft een ‘sneeuw’ effect. Het kan bijvoorbeeld een heel leuk effect geven als je meerdere snowtubes achter elkaar hangt op de gevel of aan de dakrand van je huis. Waar kan je jouw snowtubes nog meer ophangen? Snowtubes geven een vallend en speels effect. Het is daarom erg leuk om het ergens hoog op te hangen. Denk dan aan de dakrand of aan de gevel, zoals ik hierboven al had vermeld. Maar het staat ook heel leuk in de tuin, aan een tuinhek of in een boom. Je kan het uiteraard zo gek maken als dat je zelf wilt!

 

Assortiment van Kerstverlichting.nl

Kerstverlichting.nl is er natuurlijk als eerste bij. Zij zijn dé experts als het gaat om Kerstverlichting voor buiten, maar ook als het gaat om kerstverlichting voor binnen. Zij verkopen twee soorten snowtubes. Zo hebben zij snowtubes van 50 centimeter en snowtubes van 100 centimeter. Je kan ze uiteraard beide met elkaar combineren, wanneer je nét wat lengte te kort komt. Bekijk hier snel de snowtubes van Kerstverlichting.nl!

 

Eigenschappen van Snowtubes

Snowtubes hebben een aantal goede eigenschappen. Hieronder staan ze voor jou op een rijtje beschreven!

  • Geeft een ‘sneeuw’ effect.

  • Is voorzien van Led verlichting.

  • De nieuwste trend van 2022.

  • Verschillende soorten varianten.

 

Andere soorten kerstverlichting voor buiten

Je hebt uiteraard super veel verschillende soorten kerstverlichting voor buiten. Denk dan aan: Boomverlichting, ijspegelverlichting, netverlichting, lichtgordijnen etc. Kerstverlichting.nl verkoopt meerdere soorten kerstverlichting voor buiten. Wil je een kijkje nemen op hun website? Klik dan hier!

 

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/kerstverlichting/snowtubes/