Bas-Kappers
Image default
Bedrijven

Slimme lampen en Domotica? Je kunt het met een gerust hart overlaten aan Led Online

Slimme verlichting zorgt ervoor dat er precies genoeg licht is in iedere ruimte op ieder moment van de dag én dat je extra bespaart op de energierekening. Slimme ledlampen bedien je op afstand: met een controller, via een wandschakelaar, middels een app op je tablet / smartphone of met je stem. Een slimme led kun je dimmen en eventueel kun je ook de kleur van de lamp aanpassen. Begrippen die om de hoek komen kijken bij het uitzoeken van slimme lampen zijn CCT, RGB, RGBW, RGB + CCT en Domotica. Wat de afkortingen betreft, verwijzen we je naar ledonline.nl, ze worden stuk voor stuk uitgebreid toegelicht. Het begrip Domotica leggen we nu uit.

Domotica is een veel gebruikte term in de woning verlichting wereld. De meest gebruikte Nederlandse aanduiding is huisautomatisering. Met Domotica wordt de toepassing van een elektronicanetwerk bedoeld in privéwoningen. Je kunt het zien als de samenvoeging / de slimme combinatie van diensten en nieuwe technische snufjes. Concreet gaat het om de verwarming, airconditioning en verlichting in huis. Je bedient een en ander op afstand om meer comfort en meer veiligheid te creëren. Energiebesparing is een groot bijkomend voordeel. Op het gebied van slimme verlichting en Domotica heeft Led Online een aantal mooie producten in de aanbieding:

–        led panel 60 x 60 36 Watt CCT kleurwissel;

–        Zigbee smart E27 lamp dimbaar RGB + CCT 8,5 Watt;

–        Mi Light led GU10 dimbaar RGB + CCT 4 Watt;

–        Mi Light afstandsbediening 4 groepen CCT;

–        Mi Light afstandsbediening 4 groepen RGB + CCT;

–        Mi Light 2,4GHz Gateway + Wifi (voice control);

–        Zigbee Smart Home Hub.

Deze opsomming is niet volledig. Meer producten staan op www.ledonline.nl. Op de website vind je naast eersteklas ledlampen en toebehoren ook interessante informatie. De artikelen over veilige badkamerlampen, led strips op maat en systeemplafond verlichting hebben wij in ieder geval met heel veel plezier gelezen.

https://ledonline.nl