Bas-Kappers
Image default
Bedrijven

Altijd een schone werkplek dankzij Schoonmaakbedrijf Lonneker

Dankzij het beste schoonmaakbedrijf in Lonneker heeft u altijd een schone werkplek. En dat is iets wat erg belangrijk is, omdat je vaak ziet dat bedrijven die geen schoonmaakbedrijf in diensten hebben achterlopen op de schoonmaak. Het schoonmaakbedrijf in Lonneker zorgt er dan ook altijd voor dat er een frisse geur hangt en u werknemers een schone werkplek hebben. En dit zorgt vaak voor veel meer rust bij je werkgevers en voorkomt ook luchtjes die je er niet meer uit krijgt. Doordat je de schoonmaak goed bijhoud.  En zo krijg je ook geen situaties waarbij werknemers zelf moeten meehelpen aan de schoonmaak. Dus heeft u een onderneming in Lonneker en bent u nog zoekende naar een schoonmaakbedrijf ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, en mag u gerust telefonisch contact met ons opnemen. 

Onze werkwijze

Wanneer u ons inhuurt voor het schoonmaken van uw onderneming dan zit alles bij de prijs in. Zo hoeft u zelf niks aan te schaffen en hebben wij alle apparatuur en schoonmaakmiddelen zelf. En zit dat gewoon bij de prijs inbegrepen, wel is het fijn dat we een klein opslagje kunnen krijgen waar we de schoonmaakspullen kunnen laten. Bij het schoonmaakbedrijf in Lonneker vinden we het belangrijk dat alles in overleg gaat en doen we alles in afspraak met de klant. Helemaal met het corona nu op dit moment snappen we dat er het liefst wordt schoongemaakt nadat de werknemers naar huis zijn. We maken hier dan ook graag de juiste afspraken over, en zullen altijd op tijd komen. 

Vernieling door graffiti

Waar we bij ons schoonmaakbedrijf in Lonneker ook vaak tegen aanlopen is zaken met graffiti. Dat mure van panden zijn ondergespoten met allerlei graffiti teksten. Die u er natuurlijk zelf met de standaard schoonmaakmiddelen niet afkrijgt. Als schoonmaakbedrijf in Lonneker zijn wij hier dan ook in gespecialiseerd en hebben wij de juiste middelen om deze graffiti te verwijderen.