Bas-Kappers
Image default
Beauty en verzorging

Mooiere wenkbrauwen? Laat je wenkbrauwen epileren in Hengelo

Als je wenkbrauwen een beetje uitgelopen zijn kan je het beste je wenkbrauwen epileren in Hengelo. Wenkbrauwen zorgen er voor dat zweet en ander viezigheid niet in je ogen kan komen. Wenkbrauwen hebben meestal van nature de vorm van een boog en bevinden zich net boven de oogkassen. Net als ander haar kunnen wenkbrauwen verschillende kleuren hebben. Zo kan je blonde wenkbrauwen hebben, bruine wenkbrauwen, zwarte wenkbrauwen en zelfs rode wenkbrauwen.

Wenkbrauwen hebben meestal een natuurlijke vorm, maar ze kunnen soms wat uitgroeien. Dat betekend dat er haartjes boven en onder de natuurlijke wenkbrauw groeien, of er tussen. Als dat het geval is kan je je wenkbrauwen het beste epileren in Hengelo.

Wat gebeurt er tijdens het wenkbrauwen epileren in Hengelo?

Tijdens het wenkbrauwen epileren in Hengelo gebruikt de schoonheidsspecialiste een pincet om de ongewenste haartjes rondom en tussen de wenkbrauwen te epileren in Hengelo. Soms wordt ook gebruik gemaakt van warme hars of wax. Deze wordt op de plaatsen waar het haar verwijderd moet worden aangebracht. Vervolgens wordt er gewacht tot het opgedroogd is, en daarna wordt de wax of hars met een flinke snelheid in één keer verwijderd. Door de beweging trekt de hars of wax de ongewenste haartjes van de wenkbrauwen mee.

Thuis je wenkbrauwen epileren in Hengelo

Je kan ook zelf je wenkbrauwen epileren in Hengelo. Bij de drogist kan je voor een klein bedrag zelf een pincet of wax kopen. Daardoor kan je thuis ook je wenkbrauwen epileren. Ga voor de spiegel staan en trek voorzichtig de ongewenste haartjes uit. Als je de wax of hars wilt gebruiken is het misschien handig als er iemand is die je daar bij helpt. Hierdoor zorg je er voor dat er geen haartjes verwijderd worden die niet hadden moeten worden verwijderd.