Bas-Kappers
Image default
Beauty en verzorging

Behandeling bij schoonheidssalon in Apeldoorn

Wilt u zich ook goed voelen of bent u toe aan even tijd voor uzelf? Kom dan gezellig bij ons! Nieuwe Schoonheidssalon Apeldoorn is een schoonheidssalon voor jong en oud, met een groot scala aan behandelingen voor uiterlijke verzorging en ontspanning. Naast de deur vind u een parkeergelegenheid, wel zo makkelijk.  Bovendien ligt de salon op steenworp afstand van het centrum, waardoor u uw afspraak makkelijk kunt combineren met een bezoek aan de stad waar het bruist van de winkels, restaurants en gezelligheid. 

Uw behandeling op maat 

Schoonheidssalon Apeldoorn is voorzien van alle gemakken en we bieden u uiteenlopende behandelingen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld permanente make-up aan laten brengen. Dit betekent dat u gedurende twee tot vijf jaar altijd een verzorgd uiterlijk heeft. Ook bieden wij behandelingen aan zoals rimpelinspuitingen, definitief ontharen, ultrasone behandelingen, rimpelcorrecties en ontharen voor mannen. 

Uiteraard hebben wij ook onze specialisaties. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor massages van gezicht, voet, rug, schouder, nek, hand en voet of een gehele lichaamsmassage. Ook biedt schoonheidssalon Apeldoorn harsen, manicure en hand- en voetverzorging aan. 

Desondanks kan het voorkomen dat u een behandeling wilt die wij niet standaard aanbieden. Neemt u in dit geval contact op. Dan kijken we samen wat er mogelijk is. De meeste behandelingen blijven voor lange tijd zichtbaar, zodat u optimaal kunt genieten van het resultaat. De prijzen lopen erg uiteen, van 3 tot 325 euro. Dit is afhankelijk van welke behandeling u ondergaat en hoeveel tijd dit kost.  

Over schoonheidssalon Apeldoorn

De salon is inmiddels al ruim 19 jaar een begrip in Apeldoorn. Ik ben een volledig gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Wilt u langskomen bij Schoonheidssalon Apeldoorn of heeft u nog vragen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.