Bas-Kappers
Image default
Beauty en verzorging

Verwen jezelf bij de schoonheidssalon in Enschede

Eens in de zoveel tijd is het goed om jezelf te laten verwennen bij de nieuwe  schoonheidssalon in Enschede. Vaak zijn we te weinig met onszelf bezig waardoor we vergeten om af en toe aan onszelf te denken. Het is namelijk best goed om eens in de zoveel tijd even te ontspannen en wat voor jezelf te doen. De schoonheidssalon in Enschede biedt hier een goede mogelijkheid voor. Hier gaat een effectieve behandeling gepaard met een heerlijke ontspanning. We bieden gezichtsbehandelingen aan, voetbehandelingen maar ook massages. Het is dus maar net waar je zin in hebt en wat je goed kan gebruiken. Bij ons ben je verzekerd van persoonlijk contact doordat er maar één iemand hier werkt. 

Natuurlijke producten

Iets wat heel positief is, is dat de schoonheidssalon in Enschede gebruik maakt van natuurlijke producten. Kwaliteit is iets wat hoog in het vaandel staat en daarom maken we alleen maar gebruik van producten die ook een hoge kwaliteit hebben. Op die manier kunnen we jou alleen maar het beste bieden. De producten stemmen we namelijk ook af op wat jouw huid nodig heeft. Wat de producten van de schoonheidssalon in Enschede onderscheidt van normale producten is de olie die erin zit. Deze olie dringt diep door tot in je bloedbaan en is daardoor extra effectief. Naast dat de symptomen van buitenaf worden bestreden, wordt er ook wat gedaan aan de oorzaak binnenin je huid. 

Maak een afspraak

Een afspraak maken bij de schoonheidssalon in Enschede is erg simpel. Het enige wat je hoeft te doen is een gewenste datum en tijdstip doorgeven via de telefoon of door een mailtje te sturen. Wanneer je vragen hebt of graag meer informatie wilt over de schoonheidssalon in Enschede kan je gerust contact met ons opnemen. We zien je graag tegemoet bij onze salon.