Bas-Kappers
Image default
Aanbiedingen

Gelijk Geslaagd zorgt dat jij je scooter theorie examen haalt!

Woon jij in Rotterdam of omgeving en ben je 15,5 jaar of ouder? En wil jij ontzettend graag je scootertheorie halen zodat je straks lekker snel door de stad kan rijden? Maar heb je meerdere horrorverhalen gehoord over het halen van het theorie examen en twijfel je nu of het jou wel gaat lukken om het theorie examen van het CBR te halen? Helemaal niet nodig, want wij van Gelijk Geslaagd kunnen jou helpen om je examen gewoon te halen!

Wij geven namelijk super goede scooter theoriecursussen op verschillende locaties in Nederland. En eentje daarvan wordt heel dicht bij jou in de buurt gegeven, namelijk de scooter theorie Rotterdam. Binnen 2 dagen ben jij geslaagd voor je examen en je hoeft ook nog eens niet ver te reizen om mee te kunnen doen aan onze cursus. Hoe fijn is dat!

Ja, je leest het goed. Binnen 2 dagen zal jij geslaagd zijn voor je scooter theorie examen. Dat klinkt echt wel even wat leuker dan die vreselijke verhalen die je om je heen hebt gehoord. Je hoeft niet meer tijdenlang theorie in je hoofd te stampen uit vreselijk saaie theorieboeken. Nee hoor, gewoon 2 dagen onze cursus volgen en je hebt het voor elkaar. En die 2 cursusdagen zijn aaneengesloten, je bent er dus lekker snel vanaf.

De eerste cursusdag is op een zondag, je krijgt dan les tussen 12.00 en 18.00. Op deze dag leren we jou alle scooter theorie zo goed aan, dat je de volgende dag vol zelfvertrouwen je examen bij het CBR kan maken. De tweede cursusdag is op de maandag, we herhalen dan alle lesstof tussen 07.00 en 09.00. Je krijgt nog wat trucjes om de lastigste theorie ook makkelijk te kunnen onthouden. Na de herhaling van de lesstof ben je klaar om je examen te maken, we vertrekken dan ook richting het CBR. Tijd om te knallen! Na het examen hoor je meteen of je geslaagd bent. Zeker weten dat jij op maandagavond een feestje kan geven!

Ook bij het halen van je rijbewijs kunnen wij je helpen

Wil jij graag meedoen met onze theoriecursus? Inschrijven kan eenvoudig op onze website.

Heb jij je scooter theorie examen dankzij ons in 1x gehaald en zou je deze hulp ook wel weer willen als je over een paar jaar op gaat voor je auto rijbewijs? Dat kan! Met onze dagcursus theorie auto stomen we je zelfs binnen 1 dag klaar voor je auto theorie examen!

https://www.gelijkgeslaagd.com/