Bas-Kappers
Image default
Aanbiedingen

3 textielproducten die in geen enkel interieur zouden mogen ontbreken

Textiel kan een woonkamer net dat beetje extra warmte en sfeer meegeven. Wanneer je na een lange dag werken eindelijk weer thuis komt, wil je toch dat behaaglijke en veilige gevoel krijgen. Textiel kan jou dat gevoel geven. Jouw woning is immers jouw thuishaven. De plek waar je helemaal jezelf zou moeten kunnen zijn en waar jij iedere keer weer met veel plezier naar terugkeert. In deze blog willen we daarom graag drie textielproducten behandelen die in geen enkel interieur zouden mogen ontbreken.

Sierkussens

Een interieur valt of staat met de manier waarop het is ingericht. Het gaat hierbij echter niet alleen om de meubels. Juist de accessoires kunnen een wereld van verschil maken. Neem bijvoorbeeld sierkussens. Sierkussens zijn in verschillende maten, soorten en kleuren te verkrijgen en kunnen op een zeer eenvoudige manier zorgen voor een geheel andere uitstraling. Je kunt er een oude bank ineens nieuw leven mee inblazen. Door ieder seizoen andere kussens op de bank te leggen, blijft het geheel verrassend en nieuw.

Vloerkleden

Steeds meer mensen verkiezen laminaat of pvc boven tapijt. Aan de ene kant kunnen we dat heel goed begrijpen, want tapijt is toch wat lastiger schoon te houden. Vooral wanneer je met schoenen aan binnenloopt, schoenen die je normaal gesproken ook buiten draagt. Toch heeft tapijt een warmere uitstraling. Om het beste van beide werelden te krijgen, kiezen mensen er tegenwoordig voor om een vloerkleed op hun laminaat- of PVC vloer te leggen. Zo krijg je geen last van koude voeten, maar heb je wel een makkelijk te onderhouden vloer.

Plaids

In dezelfde categorie als de sierkussens horen eigenlijk ook de plaids. Een plaid op de bank of fauteuil staat niet alleen mooi, het kan ook nog eens een zeer praktisch doel dienen. Nu de gasprijzen de pan uit zijn gerezen, is het erg aantrekkelijk om de verwarming toch een paar graden lager te zetten. Met een dikke trui en een lekker warm plaid kun je dat verschil prima opvangen en hoef je echt geen kou te lijden. 

Op zoek naar een B2B specialist in woonaccessoires die jouw woonwinkel van hoogwaardig textiel van diverse bekende merken kan voorzien? Kijk dan eens bij B Living textiel.

https://b-living.eu/