Bas-Kappers
Image default
Aanbiedingen

Met een mezzanine vloer van Nolte verdwijnt uw ruimtegebrek als sneeuw voor de zon!

Bij het lezen van deze blogtitel denkt u misschien: “huh, een mezzanine vloer, wat is dat eigenlijk?!” En dat is ook helemaal niet zo gek want de term mezzanine vloer wordt in de volksmond eigenlijk bijna niet meer gebruikt. Veel vaker hebben mensen het over een verdiepingsvloer, een tussenvloer, een etagevloer of, zoals op z’n Frans, een entresolvloer. Allemaal verschillende termen die aan het einde van de dag op precies hetzelfde neerkomen: een lichtgewicht stalen constructie die in fabriekshallen, magazijnen en andere grote, hoge ruimtes geplaatst kan worden tussen twee al bestaande verdiepingen om op deze manier een soort extra tussenverdieping te creëren. Een mezzanine vloer kan voor verschillende doeleinden worden ingezet, maar in de meeste gevallen kiest men voor een dergelijke vloer om een gebrek aan (opslag)ruimte op te lossen. Bent u benieuwd naar de ins en outs van een mezzanine vloer? Lees dan snel verder!

De ins en outs van een mezzanine vloer

Een mezzanine vloer is zeer populair onder bedrijven die plots een enorme groeispurt doormaken en die daardoor een beetje uit hun voegen beginnen te groeien. Verbouwen is in veel gevallen ontzettend duur en verhuizen is wellicht niet altijd een optie. In dit soort gevallen biedt een mezzanine vloer uitkomst omdat met een dergelijke vloer het totale vloeroppervlak en de beschikbare ruimte eenvoudig en tegen minder extreem hoge kosten kan worden verdubbeld. Omdat de vloer zeer licht van gewicht is, hoeft het bovendien niet op palen te steunen en is het dus zelfdragend. Het inleveren van bestaande ruimte is dan ook niet nodig. Wist u dat een mezzanine vloer geleverd wordt als een soort bouwpakket met stap-voor-stap instructies? Voor het monteren en eventueel demonteren heeft u dan ook niet per se twee rechterhanden nodig!

Vraag nu uw offerte aan voor een mezzanine vloer!

Hoewel het installeren van een mezzanine vloer nog altijd minder geld kost dan het verbouwen of verhuizen van uw bedrijf, is het uiteraard wel belangrijk dat u zich vooraf goed laat informeren voordat u definitief de knoop doorhakt. Een deskundige, professionele en specialistische partij waar u met al uw vragen omtrent mezzanine vloeren terecht kunt, is Nolte Mezzanine. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

 

https://www.noltemezzanine.nl/