Bas-Kappers
Image default
Aanbiedingen

De Wereldkaart, een onmisbaar accessoire voor iedere woning!

Een wereldkaart is eigenlijk een kaart van alles of het grootste deel van het oppervlak van de wereld. Kaarten die op vlakke oppervlakken worden weergegeven, moeten eerst omgaan met de moeilijkheid van vlakke projectie, aangezien een kaart die op een plat oppervlak wordt weergegeven, meestal meer details toont bij een sterkere vergroting dan een kaart die op een plat vlak is gemaakt. Kaarten die op platte oppervlakken worden weergegeven, vervormen meestal ook noodzakelijkerwijs het beeld van het driedimensionale oppervlak van onze wereld.

Kaarten zijn gecategoriseerd volgens het formaat waarin ze worden gepresenteerd. Kaarten die zijn geclassificeerd op basis van inhoud, gebruiken afbeeldingen om geografische informatie weer te geven, terwijl kaarten die zijn geclassificeerd naar type, tekstuele informatie gebruiken om bepaalde informatie over de plaats weer te geven. Kaarten hebben een grote betekenis en vormen een belangrijk onderdeel van de menselijke samenleving. Wereldkaart is een geweldig hulpmiddel dat wordt gebruikt bij communicatie tussen mensen en tussen landen.

Wereldkaarten zijn niet alleen functioneel

Wereldkaarten zijn een geweldige manier om een sfeer toe te voegen aan elke kamer in uw huis. Wereldkaarten zijn er in allerlei soorten en maten en passen thuis in een modern, landelijk, eigentijds en bijna elke andere denkbare woonstijl. Er zijn veel verschillende stijlen wereldkaarten die gemakkelijk te vinden zijn online. 

Gemaakt van verschillende materialen

Online vind je wandkaarten van de wereld die gemaakt zijn van het materiaal canvas in combinatie met een houten frame. Het hout zorgt ervoor dat de kaart een stoere look krijgt en deze past dan ook erg goed in een industrieel interieur. Buitengewoon populair zijn de wereldkaarten op schoolplaat. De schoolplaten zijn gemaakt van canvas dat in model gehouden wordt middels houten latten. Daarnaast is ook de stijl van een wereldkaart erg belangrijk. Er is bijvoorbeeld keuze uit een oude vintage wereldkaart, zwart wit wereldkaarten en natuurlijk nog vele andere varianten en kleuren. Heb je een grote wand, dan kan je er ook voor kiezen om meerdere schoolplaten te combineren met een wereldkaart. Kortom, de wereldkaart zorgt voor een warme sfeer in iedere kamer.

Wereldkaart online bestellen

Op zoek naar wereldkaarten? Neem een kijkje op de webshop genaamd sweetlivingshop.nl en vindt een mooi exemplaar voor bij jou thuis! Tijd om jouw wereldkaart te gaan bestellen. Voordeel: je hoeft nooit lang te wachten tot jouw aankoop in huis is. Als je een bestelling plaatst voor 17:00 uur dan heb je jouw gekozen wanddecoratie de volgende dag al in huis. Verder geldt dat je geen verzendkosten hoeft te betalen in Nederland en België. Neem contact op voor meer informatie.

https://www.sweetlivingshop.nl/