Bas-Kappers
Image default
Aanbiedingen

Zo verkoop jij binnen de kortste keren jouw woning in Rotterdam

Zo verkoop jij binnen de kortste keren jouw woning in Rotterdam

Het is een van de meest memorabele momenten uit je leven: het verkopen van je huis en verhuizen naar een nieuwe woning. Bij het verkopen van een woning in Rotterdam komt erg veel kijken en het is dan ook erg belangrijk om je goed voor te bereiden zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bij het verkopen van je woning komt namelijk erg veel op je af. Wij helpen je dan ook graag door een aantal dingen op een rijtje te zetten die je helpen bij het verkopen van je huis. Lees dan ook snel verder!

Advertentie

Zoals je wellicht weet zeggen beelden meer dan woorden. Voordat mensen een bezichtiging bezoeken zullen ze eerst omver moeten worden geblazen door een leuke advertentie op een site als Funda. Echter is de concurrentie hier groot, er staan namelijk honderden woningen op zulke sites. Het is dus erg belangrijk om jouw advertentie eruit te laten springen, mensen klikken namelijk alleen op de advertentie’s die hun het meest aanspreken. En of jouw woning hen aanspreekt heeft er dan ook direct mee te maken hoe jij jouw woning presenteert. Laat dit dan ook over aan een professional. Deze weet precies welke foto’s goed opvallen en welke tekst potentiele kopers ervan overtuigd om een bezichtiging te bezoeken. 

De inrichting

Bij een bezichtiging is het doel natuurlijk dat een potentiele koper onder de indruk is en zichzelf wel ziet wonen in jouw woning. Het is dan ook erg belangrijk om voor een neutrale inrichting te kiezen. Kies voor wat neutrale kleuren op de muur en maak het af met wat gekleurde kussens en accessoires om het af te maken. 

Een makelaar

Om er zeker van te zijn dat je de zaken geod op orde hebt en dat je niks vergeet zou je een makelaar in Rotterdam in kunnen schakelen. Deze heeft vaak jarenlange ervaring en weet dus als geen ander hoe hij jouw woning aan de man moet brengen. Kijk dan ook zeker eens op het internet naar de verschillende soorten makelaars en maak eens kennis om te kijken wat een makelaar voor je kan betekenen.