Bas-Kappers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ziektekostenverzekeraar Salland

Bent u op zoek naar een ziektekostenverzekeraar die de gezondheid van haar verzekerden hoog in het vaandel heeft? Dan bent u bij Salland aan het juiste adres. Deze lokale verzekeraar werkt in Gelderland en Overijssel aan goede zorg die voor iedereen beschikbaar is. Daarvoor maakt zij goede afspraken met zorgverleners over prijs, wachttijden en extra services. En natuurlijk kunt u ook buiten deze 2 provincies terecht bij zorgverleners.

Stel uw eigen pakket samen

Niet iedereen is hetzelfde; elk mens heeft eigen behoeften en wensen als het over een zorgverzekering gaat. Daarom kunt u bij Salland uw eigen pakket samenstellen, naast de verplichte basisverzekering. De zorgverzekeraar biedt u de keuze uit 4 aanvullende en 3 tandartsverzekeringen. Zo kunt u zelf kiezen voor welke zaken u wel of niet verzekerd wilt zijn. En: de tandartsverzekering kunt u ook los afsluiten naast de basisverzekering. U bent dus niet verplicht om óók een aanvullende verzekering af te sluiten.

Digitaal gemak

Salland gaat met haar tijd mee. Daarom kunt u veel zaken zelf regelen op haar website. Wilt u bijvoorbeeld een kind aanmelden op de polis, of een wijziging doorgeven? Dat kan heel gemakkelijk via Mijn Salland; uw eigen beveiligde omgeving op de website. U kunt daar ook uw EHIC bekijken. Deze heeft u nodig als u in het buitenland zorg nodig heeft. Komt u er zelf niet helemaal uit? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon contact opnemen met de verzekeraar. Salland is bereikbaar via social media, een contactformulier op de site en telefoon.

 

https://www.salland.nl