Bas-Kappers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom een Magento 2 specialist inschakelen?

Bent u al begonnen met uw nieuwe e-commerce winkel met behulp van het Magento 2 platform? Zo ja, dan bent u op de juiste plaats. U denkt misschien dat het vinden van een bekwame Magento 2 ontwikkelaar onmogelijk is. Maak je geen zorgen, wij begrijpen hoe moeilijk het is om een ontwikkelaar te vinden met expertise in dit e-commerce platform. Het is echter niet zo moeilijk als u denkt om de juiste Magento 2 ontwikkelaar te vinden. In deze post schetsen we alles wat u moet weten over het vinden van de juiste kandidaat en welke vaardigheden en geloofsbrieven ze moeten hebben voordat u overweegt ze in te huren. Een goede samenwerking met een Magento 2-specialist is altijd gunstig, leer hoe u daar voor kunt zorgen. Ontdek snel wat een Magento 2 specialist voor jouw webshop kan betekenen.

Magento 2 uitgelegd

Magento, een eCommerce platform, is een open source eCommerce oplossing die online retailers helpt hun omzet te verhogen. Magento is een uitgebreide eCommerce oplossing die gebruikt kan worden door organisaties van elke grootte en industrie. Omdat het open source is, is Magento gratis. Omdat Magento open source is, is de broncode vrij toegankelijk, open om te bekijken, te bewerken en te verspreiden. Hoewel open source niet vereist dat je jouw broncode publiekelijk vrijgeeft, staat het wel toe dat deze wordt bekeken, gewijzigd en verspreid. Veel succesvolle bedrijven hebben Magento gebruikt, en merken als Mercedes-Benz, Nike, Adidas en meer maken er gebruik van.

Voor wie is Magento?

Magento 2 is een fantastisch platform voor allerlei e-commerce bedrijven. Wie zou het gebruik van Magento 2 specifiek moeten overwegen? Magento 2 is een geweldige optie voor bedrijven die snel willen uitbreiden of al een aanzienlijk klantenbestand hebben. Magento 2 is ook een goede optie voor bedrijven die een aangepaste ervaring moeten bieden via meerdere kanalen en apparaten. Als u op zoek bent naar een eCommerce platform dat schaalbaarheid en snelheid biedt naast een breed scala aan functies, dan is Magento 2 wellicht de ideale oplossing. Magento 2 is een krachtig eCommerce platform dat bedrijven kan helpen snel te groeien en gebruikers een aangepaste ervaring te bieden, ongeacht welk apparaat ze gebruiken. Sinds de eerste release in 2016 heeft Magento 2 talloze upgrades gekregen, waardoor het nog krachtiger en robuuster is geworden. Als u overweegt om te upgraden, zorg er dan voor dat u de documentatie leest en een beeld krijgt van uw huidige setup.  Lees hier meer over Vendic en hoe ze jou kunnen ondersteunen met het maken van een webshop.

https://vendic.nl/