Bas-Kappers
Image default
Aanbiedingen

Voetbal dugouts van SKOR

Echte voetbalfanaten weten het: aan de zijlijn staan, is niet het leukste onderdeel van het voetballen. Als je in een fijne voetbal dugout kunt plaatsnemen, biedt dit echter nieuwe kansen. Vanuit de voetbal dugout kun je de wedstrijd ongestoord volgen en helemaal opgaan in de sfeer van het moment. Ook overleg je snel met je trainer welke opstelling hij in gedachten heeft. Is jouw team toe aan een nieuwe voetbal dugout? 

 

Hoogte bepalen

Hoe comfortabel de voetbal dugout bank of stoel ook zit, in de vuur van het spel lukt het je vaak niet om te blijven zitten. Kies daarom een ruime hoogte voor de voetbal dugout. Zo kan iedereen helemaal opgaan in het spel zonder iemand letterlijk voor het hoofd te stoten. 

 

Een balletje opgooien

Bespreek met je teamgenoten welke vorm jullie voetbal dugout moet krijgen. Waar de voetbal altijd rond is, heb je bij de keuze voor een voetbal dugout naast een ronde vorm ook de keuze uit een rechte vorm of een schuine wand. De zijkant die wordt gekozen, is bepalend voor de uiteindelijke vorm van de dugout. Afhankelijk van de ruimte rondom het veld bepalen jij en je voetbalmaatjes zelf hoe diep de voetbal dugout moet zijn. 

 

Zitting kiezen

De aanschaf van een nieuwe voetbal dugout is het perfecte moment om wat extra aandacht voor je eigen club te scoren. Kies de stoelen of bank in de kleurstelling van jouw club en je zult zien dat reserve zijn ineens een stuk leuker wordt. Ook al hoop je niet al te lang aan de zijkant te hoeven zitten, toch is het comfort van de zitting belangrijk bij het kiezen van je nieuwe aanwinst. De negatieve kant van een reservebank verdwijnt al snel, als je lekker kunt zitten tijdens de wedstrijd.

 

Flexibiliteit

Helemaal flexibel wordt het pas, als je kiest voor een dugout op wielen. Hiermee bepaal je zelf waar hij geplaatst wordt en dat geeft een hoop vrijheid. Er kunnen twee personen zitten op een meter breedte. Zo weet je al snel hoe breed de voetbal dugout moet worden.

 

 

https://skor.nl/