Bas-Kappers
Image default
Auto's en Motoren

Snel je rijbewijs halen? Volg de unieke theoriecursus van 123-theorie!

Wil jij niets liever dan rondtoeren in je auto door je woonplaats Utrecht? Maar moet je, voordat je je rijbewijs kunt gaan halen, eerst nog slagen voor je theorie examen? Zie je er flink tegenop om al die saaie theorie in je eentje aan te moeten leren? Dan is onze theoriecursus Utrecht absoluut wat voor jou!

123-theorie leert jou de lesstof in 1 ochtend aan

Wij, 123-theorie, geven theoriecursussen waarbij je binnen 1 dag kan slagen voor het theorie examen bij het CBR. We hebben een ochtend nodig om jou de theorie aan te leren, in de middag ben je helemaal klaar om te kunnen slagen voor het theorie examen. Echt? Ja echt!

We horen je nu denken, hoe dan? Hoe doen ze dat? Ik hoor namelijk best vaak horror verhalen over het aanleren van de lastige theorie. Dat klopt, wanneer je in je eentje de theorie gaat aanleren uit saaie dikke boeken, kan dit knap lastig zijn en veel tijd kosten. Bij ons ga je samen met anderen aan de slag, je hebt hierdoor steun aan elkaar en leert ook nog eens van elkaar. Bovendien werken wij niet met saaie boeken. Je krijgt klassikaal les van een professionele docent. De docent zal jullie alle lesstof uitleggen, aanleren en overhoren. En dit allemaal op een goed te volgen tempo.

Om de les goed te ondersteunen maken wij gebruik van beeldmateriaal en oefen examens. Een betere manier om voorbereid te worden op het examen is er niet.

Twijfels vanwege ADHD of faalangst? Niet nodig!

Twijfel je of het aanleren van de theorie in 1 dag jou wel gaat lukken omdat je kampt met concentratieproblemen vanwege ADHD? Maak je geen zorgen! Wij hebben veel ervaring met diverse problematiek, waaronder ADHD, dyslexie en faalangst, en krijgen het gewoon voor elkaar om ook jou de lesstof goed aan te leren.

Iedereen kan onze theoriecursus prima volgen, veel mensen zijn jou al succesvol voorgegaan. Vind op onze website een theoriecursus bij jou in de buurt, schrijf je in en slaag binnen 1 dag!

https://www.123-theorie.nl/