Bas-Kappers
Image default
Beauty en verzorging

Permanente make-up laten zetten in Breda of Oosterhout?

Natuurlijk wilt u er iedere dag uitzien om door een ringetje te halen. Maar dan moet u zich iedere dag opmaken en dat kost veel tijd en moeite. Gelukkig is er tegenwoordig een goede oplossing: permanente make-up. Lippen, ogen en wenkbrauwen worden met huidvriendelijke pigmenten aangebracht. Dit is wat gevoelig, maar niet echt pijnlijk. Hygiëne en veiligheid bij Serena PMU, dat is wat u krijgt bij deze specialist. Na een behandeling ziet u er langere tijd schitterend uit. Hoe lang de permanente make-up blijft zitten is afhankelijk van uw huid, de plaats waar de permanente make-up is aangebracht en de hoeveelheid blootstelling aan uv-licht. Kom voor persoonlijk advies op het gebied van permanente make-up langs in Oosterhout, in de buurt van Breda.

Verschillende behandelingen mogelijk wanneer u permanente make-up wilt laten zetten in Breda of Oosterhout

Voor een volledige permanente make-up behandeling in de regio Breda en Oosterhout gaat u naar Serena PMU. Hier laat u bijvoorbeeld uw wenkbrauwen kleuren. Zo heeft u mooie volle wenkbrauwen en kan onregelmatige haargroei optisch weer in model worden gebracht. Heeft u een litteken in uw wenkbrauw? Dit kan met permanente make-up gecamoufleerd worden. Na een zorgvuldige intake wordt een eerste ontwerp op de huid getekend. Daarna wordt het pigment definitief aangebracht. Het resultaat zal wat donkerder zijn dan u zou willen, maar de kleur vervaagt nog. Na 6 weken kunnen er eventuele correcties worden gedaan.

Laat uw ogen of lippen verfraaien met behulp van permanente make-up in Oosterhout nabij Breda

Veel vrouwen storen zich aan de vorm van hun lippen. Gelukkig kan dit met permanente make-up, aangebracht door de specialist in Oosterhout, vlakbij Breda. De lipcontouren worden hierbij aangevuld of extra geaccentueerd. Zo krijgen uw lippen weer een symmetrisch aanzicht. Heeft u naar uw idee te grote of juist te kleine ogen? Met permanente make-up kan ook dit gecorrigeerd worden. Zo kan de wimperrand geïntensiveerd worden, waarbij er pigment in de huid wordt ingebracht tussen de wimperhaartjes. Wanneer u eyeliner aangebracht wilt hebben, kan dit ook. Hierbij wordt er pigment boven de wimperrand aangebracht.