Bas-Kappers
Image default
Beauty en verzorging

Permanente make-up laten zetten in Breda of Oosterhout?

Natuurlijk wilt u er iedere dag uitzien om door een ringetje te halen. Maar dan moet u zich iedere dag opmaken en dat kost veel tijd en moeite. Gelukkig is er tegenwoordig een goede oplossing: permanente make-up. Lippen, ogen en wenkbrauwen worden met huidvriendelijke pigmenten aangebracht. Dit is wat gevoelig, maar niet echt pijnlijk. Hygiëne en veiligheid bij Serena PMU, dat is wat u krijgt bij deze specialist. Na een behandeling ziet u er langere tijd schitterend uit. Hoe lang de permanente make-up blijft zitten is afhankelijk van uw huid, de plaats waar de permanente make-up is aangebracht en de hoeveelheid blootstelling aan uv-licht. Kom voor persoonlijk advies op het gebied van permanente make-up langs in Oosterhout, in de buurt van Breda.

Verschillende behandelingen mogelijk wanneer u permanente make-up wilt laten zetten in Breda of Oosterhout

Voor een volledige permanente make-up behandeling in de regio Breda en Oosterhout gaat u naar Serena PMU. Hier laat u bijvoorbeeld uw wenkbrauwen kleuren. Zo heeft u mooie volle wenkbrauwen en kan onregelmatige haargroei optisch weer in model worden gebracht. Heeft u een litteken in uw wenkbrauw? Dit kan met permanente make-up gecamoufleerd worden. Na een zorgvuldige intake wordt een eerste ontwerp op de huid getekend. Daarna wordt het pigment definitief aangebracht. Het resultaat zal wat donkerder zijn dan u zou willen, maar de kleur vervaagt nog. Na 6 weken kunnen er eventuele correcties worden gedaan.

Laat uw ogen of lippen verfraaien met behulp van permanente make-up in Oosterhout nabij Breda

Veel vrouwen storen zich aan de vorm van hun lippen. Gelukkig kan dit met permanente make-up, aangebracht door de specialist in Oosterhout, vlakbij Breda. De lipcontouren worden hierbij aangevuld of extra geaccentueerd. Zo krijgen uw lippen weer een symmetrisch aanzicht. Heeft u naar uw idee te grote of juist te kleine ogen? Met permanente make-up kan ook dit gecorrigeerd worden. Zo kan de wimperrand geïntensiveerd worden, waarbij er pigment in de huid wordt ingebracht tussen de wimperhaartjes. Wanneer u eyeliner aangebracht wilt hebben, kan dit ook. Hierbij wordt er pigment boven de wimperrand aangebracht.

Gerelateerde artikelen

Met de HydraFacial behandeling wordt de huid diep gereinigd en gehydrateerd

De beste beautysalon in Enschede voor al uw beauty treatments

Nu Permanent ontharen in Apeldoorn