Bas-Kappers
Image default
Aanbiedingen

Hitparade van claims tegen recruiters

werk zoeken

1) Eichars beantwoorden onze brieven niet en bekijken onze cv’s over het werven van middelen niet; 2) Ze snappen niets van de positie in het interview en stellen daarom domme vragen; 3) Geef geen feedback na het interview; 4) uiten zich op uw kosten; 5) Plan het interview 20 keer opnieuw, ongeacht onze mening; Nu zal ik de advocaat van de duivel zijn en uitleggen waarom dit zo is en wat ik eraan kan doen.
Bekijk je je cv niet?
Gemiddeld krijgt een goede vacature tot 7 duizend reacties per week. Natuurlijk heeft niemand zoveel nodig. Daarom kijken we naar de eerste 50-100 reacties, zolang er maar genoeg tijd en geduld is. We kiezen 3-5 van hen, die we bellen voor interviews, en we weigeren de rest niet, want “wat als deze niet werken?” Als de vacature maanden blijft hangen en je cv wordt nog steeds niet bekeken, dan is dit een “valse crisis” vacature. Op een bepaald moment dacht het bedrijf dat het zo’n specialist nodig had, en besloot toen te “krimpen” en hem niet in dienst te nemen. En laat de vacature hangen – plotseling komen de beste tijden voor zaken, dus laten we de mensen zien.
Wat als ze niet naar een cv kijken?
Wees altijd een van de eersten die reageert. Om dit te doen, voortdurend vacatures volgen + een goed ingevuld cv en samenvatting bij de hand houden.
Ontwikkel je eigen netwerknetwerk zodat wanneer er een goede vacature verschijnt, een coole expert of medewerker van dit bedrijf je daarvoor aanbeveelt. In dit geval neemt de kans om voorbij de wachtrij te komen aanzienlijk toe.

Eichar begrijpt het standpunt niet en stelt een domme vraag
Ja. Meestal worden zeer jonge meisjes in interviews geplaatst en ze begrijpen het echt niet.
Wat moeten we doen?
Leer om een ​​interview af te leggen, in het besef dat zo’n meisje slechts een inputfilter is om een ​​expert te bereiken, waar je professioneel zult spreken. Leer gewoon om dit filter correct door te geven. Dit is een gemakkelijke vaardigheid voor slimme mensen.
Geen feedback op het interview?
Laten we eerlijk zijn – er is niets te wachten op echte feedback van de HR. We zijn gebonden aan het kader van wetten. Vaak kan de ware reden gewoon niet worden verteld. We zijn bang voor de rechtbanken. Bovendien weten we vaker wel dan niet wat er is gebeurd tijdens uw ontmoeting met een expert. Feedback komt ongeveer in de volgende vorm: een soort traag, rolde niet of houdt niet stand. Maar zoek het uit, dit is van onze PMS-expert, of je voelde je ineens echt in de war, maar voor mij was je best een fijne kerel. Daarom zullen we ofwel niet antwoorden, ofwel sturen we een standaard weigering geverifieerd door een advocaat, die niets uitlegt.
Wat moeten we doen?
Maak je klaar voor je! Leer de vacature correct te lezen, de vereisten van het bedrijf voor de kandidaat. Heel vaak verschillen ze in werkelijkheid van wat er in de vacature staat. Leer interviewen, weet veel over het bedrijf om de expert ervan te overtuigen dat jij ook een expert bent.
Druk op uw kosten uit en stel het interview twintig keer uit
Wij zijn meiden. En het lijkt erop dat we dat kunnen, maar in feite kunnen we het niet. U kunt hier echt niets doen. Als je deze positie echt nodig hebt – volhard. Verder werk je niet met dit meisje. Als je het niet echt nodig hebt, zoek dan verder. Maar begrijp in ieder geval dat de processen in dit bedrijf niet zijn gebouwd. En trek conclusies, hoe comfortabel u bent. Succes!

https://vacatures.today/cat/Technical7.html

https://www.vindazo.be