Bas-Kappers
Image default
Aanbiedingen

Drie verschillende soorten kauwgom

Drie verschillende soorten kauwgom

Ben je een echte kauwgomfan? Dan is het echt wat voor jou om verschillende merken kauwgom uit te proberen, zoals bubblicious, jawbreaker Deze merken verkopen naast hun originele smaak ook nog veel andere smaken. Ben je benieuwd naar de verschillende soorten kauwgom? Lees dan snel verder en kom erachter!

 

Bubblicious

Misschien heb je al wel eens de originele gele Bubblicious geproefd. Dit is een groot blok roze kauwgom met een zoete smaak. Deze kauwgom is uitstekend geschikt om grote bellen mee te blazen. Naast deze originele zijn er ook andere smaken, namelijk: aardbei, Cola en watermeloen. Een voordeel van deze kauwgom is dat de smaak niet snel verloren gaat.

 

Jawbreaker

De Jawbreaker kauwgom is wat minder bekend dan Bubblicious. Jawbreakers zijn grote harde kauwgomballen waar je eerst op moet sabbelen, voordat je ze kunt doorkauwen. Het is wel in Nederland verkrijgbaar, maar dan vaak alleen maar in de originele smaak. Naast de originele zijn er ook andere smaken, zoals: aardbei, zuur, firebal, blue razz en tropical. Deze verschillende soorten hebben allemaal een hele andere smaak, dus het is het proberen waard!

 

 

Lutti rollup

Lutti rollup is een rol kauwgom waar je steeds een stukje kan afbreken en in je mond kan stoppen. Het is verpakt in een hersluitbaar plastic doosje met een vrolijke kleur. Zo kan je langer genieten van deze kauwgom en hoef je het niet in een keer op te eten.

 

CandyOnline

Ben je enthousiast geworden over een van deze soorten kauwgom en wil je ze graag proeven? Neem dan een kijkje op de website van CandyOnline. Zij hebben een enorm assortiment aan heerlijke kauwgom. Je kan het makkelijk vanuit huis bestellen en een dag later genieten van de lekkerste smaken. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren over de verschillende producten.

 

https://www.candyonline.nl/