Bas-Kappers
Image default
Beauty en verzorging

Een mooi kapsel bij de beste kapsalon in Utrecht

Bent u op zoek naar een knipbeurt, zoek dan niet verder want hier bent u aan het juiste adres. Onze kapsalon in Utrecht is de beste in de regio en dat garanderen wij. Wilt u een nieuw kapsel of simpelweg even bijknippen? Dit is geen probleem bij onze kapsalon in Utrecht. Wij zijn al jarenlang de beste in de omgeving en onze kappers en kapsters hebben veel ervaring met verschillende soorten dingen. Van knippen tot scheren tot kleuren en wassen, wij zijn de experts op het gebied. Onze experts in onze kapsalon in Utrecht. In Utrecht is het soms moeilijk een goede kapsalon te vinden daarom zijn wij er, als kapsalon in Utrecht. Met onze expertise gaat u beslist tevreden uw dag tegemoet na een bezoekje aan onze kapsalon in Utrecht.

Diversiteit in technieken

Wilt u uw haar even laten bijknippen? Moet alles er af op een zorgvuldige wijze? Laagjes? Puntjes eraf? Een bob, een hanenkam, wilt u helemaal blond, of juist helemaal zwart? Of wilt u een haarkleur als een suikerspin? Alles kan bij onze kapsalon in Utrecht. Wij hebben veel ervaring met al deze dingen en zorgen er daarnaast voor dat het water waarmee we uw haar wassen altijd warm is! Dat beloven we! Wij kleuren zorgvuldig en als de beste uw haar, en hebben vele vaste klanten die al jaren een maandelijkse bezoek aan de kapper bij ons inplannen. Echte professionals, dat zijn onze kappers en kapsters bij de kapsalon in Utrecht.

Scherp geprijsd, even scherp als onze scharen

Wij houden onze tarieven laag omdat wij het uiterst belangrijk vinden dat iedereen bij ons een knipbeurt kan reserveren. Naar de kapper gaan is een grondrecht vinden wij daarom houden wij onze prijzen toegankelijk en redelijk voor echt iedereen.