Bas-Kappers
Image default
Beauty en verzorging

Terug in vorm met behulp van een mommy makeover

Veel vrouwen zouden een mommy makeover kunnen gebruiken na de geboorte van hun kind. Hierbij gaat het erom dat je een aantal lichamelijke problemen laat aanpakken aan je lichaam die je zijn blijven herinneren aan de tijd dat je met een kind in de buik rondliep. Bijvoorbeeld overtollige huid die is achtergebleven nadat je buik zijn normale omvang terug kreeg wat je vaak ziet bij gewichtsverlies. Daarnaast blijven de borsten soms ook nog slap. Met een ingreep kan dit verholpen worden en alles bij elkaar dat je nodig hebt om weer je oude zelf te worden noem je dus een mommy makeover.

 

Sluit altijd op de eisen aan

Wanneer de buik of borst gecorrigeerd wordt is het gelukkig mogelijk om te bespreken met een arts wat je het beste kan doen in iedere situatie en vooral belangrijk wat voor soort ingreep overeenkomt met jouw wensen. Vaak is het mogelijk om een wijd scala aan ingrepen te kiezen als het aankomt op bijvoorbeeld het verhelpen van teveel huid voor je vetpercentage of het probleem dat je borsten niet de gewenste vorm hebben. Wat het probleem ook is er is dus altijd wel een manier waarop de chirurg je erbij kan helpen.

 

Wanneer je geen ‘mommy’ bent maar toch een makeover wilt

De situatie dat je in een korte tijd veel gewicht verliest en dat dit niet komt door een bevalling is zeker ook mogelijk. De overeenkomst is dat hierbij vaak dezelfde problemen komen kijken met name rondom de buik. Immers zal er veel huid zijn die daar los hangt wanneer een grote gedeelte van de omvang verdwenen is. In dit geval ben je ook welkom bij dezelfde chirurg als de voormalig zwangere vrouw en kan je daar dezelfde behandeling krijgen om weer wat strakker in je vel te zitten en waarschijnlijk ook een stuk lekkerder in je vel te zitten.