Bas-Kappers
Image default
Beauty en verzorging

Nu Permanent ontharen in Apeldoorn

Ben jij een schoonheidsspecialisten en gespecialiseerd in permanent ontharen Apeldoorn? Ga dan eens werken bij de schoonheidssalon in Apeldoorn. Deze schoonheidssalon in specialisme in permanent ontharen Apeldoorn en is op zoek naar nieuwe medewerkers.  is uitgebreid en ze zijn op zoek naar nieuwe medewerkers. De schoonheidssalon is eigenlijk meer een schoonheidscentrum waar veel disciplines kunnen werken. Voor nu zijn ze op zoek naar iemand die ze kan helpen met permanent ontharen Apeldoorn.

Kom jij werken?

Vind jij het leuk om met mensen bezig te zijn? Heb je interesse in persoonlijke verzorging? Wil je advies geven over hoe mensen mooie en gezonde huid kunnen krijgen en vind je behandelingen zoals permanent ontharen Apeldoorn leuk? Dan is werken in deze salon iets voor jou. Je hebt de opleiding persoonlijke verzorging afgerond. Naast een behandeling permanent ontharen Apeldoorn kun je ook behandelingen voor de huid geven. Ook kun je een pedicure, manicure geven. Daarnaast ben je vaardig in het geven van een huidanalyse en kun je producten en behandelingen aanbevelen aan jouw klanten.

Wat krijg je er voor terug?

De schoonheidssalon in Apeldoorn is een grote schoonheidssalon en gespecialiseerd op het gebied van schoonheidsbehandelingen. Ze hebben een groot aanbod aan diverse behandelingen en zijn gespecialiseerd in permanent ontharen Apeldoorn. Werken bij de schoonheidssalon betekent dat elke dag anders is. De klanten variëren elke dag en ook elke behandeling is weer anders. Bij schoonheidssalon is kennis van het vak ook van belang, daarom krijg je ook voldoende opleidingsmogelijkheden. Je werkt daarnaast in een groot team wat onderling goed kan samenwerken. Daarnaast biedt schoonheidssalon goede primaire en secundaire voorwaarden. Wil je solliciteren op de vacature? Stuur je sollicitatie in via onze website. Wie weet kan jij zo de behandelingen permanent ontharen Apeldoorn gaan uitvoeren bij ons.