Bas-Kappers
Image default
Beauty en verzorging

Een heerlijke behandeling bij de kapper in Laren NH

Bij de kapper in Laren NH worden de mooiste kapsels geknipt en geniet je van de manier van behandelen. Want hier word je echt behandeld alsof je de koning of koningin bent. Het gaat er bij de kapper in Laren NH namelijk niet alleen maar om hoe je haar wordt geknipt, maar de ervaring van de klant is hierbij ook. Van groot belang. Het bieden van een goede service en een goede kwaliteit van het werk dat wordt afgeleverd aan het eind van de rit staat bij de kapper in Laren NH hoog in het vaandel en daar wordt veel aandacht aan besteed en waarde aan gehecht. Wanneer je hier dus een bezoek plant kan je jezelf voorbereiden op een zeer ontspannen behandeling waar je helemaal in de watten zal worden geleegd en waar je ook nog wegloopt met een mooi kapsel. 

Aanpassingen aan het kapsel

Bij de kapper in Laren NH word je ten alle tijden voorzien van een persoonlijk advies, waar je ook echt wat aan hebt. Er wordt gekeken naar je wenkbrauwen, de kleur van je huid en de vorm van je gezicht. Aan de hand van die factoren wordt er een advies gegeven voor een kleur in je haar, de manier van knippen en eventuele andere aanpassingen aan je huidige kapsel. Het staat je natuurlijk helemaal vrij om hier wel of niet iets mee te doen. Het advies wordt gegeven om de klant hierbij te kunnen helpen en met een tevreden gevoel de salon weer te verlaten. 

Mannen en vrouwen

Als man of als vrouw kan je bij de kapper in Laren NH terecht voor de mooiste kapsels die worden geknipt en ook nog eens worden gestyled. Ook word je hoof altijd gemasseerd wanneer het haar wordt gewassen. Dit is een extra toevoeging aan de behandeling waardoor je extra tot rust komt wanneer je hier een bezoekje inplant.