Bas-Kappers
Image default
Beauty en verzorging

Frisse zomerlook bij kapsalon Utrecht

Nieuwe Kapsalon Utrecht is weer open! Met een hittegolf om de hoek staan wij klaar in onze startblokken om iedereen te ontvangen en de knappe koppen weer bij te werken. Het is even net wat anders dan dat we allemaal gewend zijn, maar Kapsalon Utrecht knipt er niet minder om! Wij vragen u voor uw bezoek nog even de volgende alinea door te lezen.   

Coronaproof knippen

De maatregelen zijn versoepeld, maar nog niet afgeschaft. Dit betekent voor Kapsalon Utrecht dat wij ons aan een aantal regels moeten houden. Hiervoor hebben wij ook uw begrip en medewerking nodig. Het is niet verplicht om een mondkapje te dragen in Kapsalon Utrecht. Mocht u zich toch fijner voelen wanneer zowel u als uw kapper een mondkapje dragen dan mag u dit aangeven. Hier wordt rekening mee gehouden. Bij binnenkomst verzoeken wij u om uw handen te desinfecteren met de hiervoor bestemde middelen. Tussen de wastafels hangen plastic schotten om verspreiding van het virus zo veel mogelijk te beperken. De komende periode kan u alleen worden geknipt/gekleurd/geschoren wanneer u een afspraak heeft gemaakt.

Kleuren  

Met de zomer om de hoek adviseren wij om nu niet uw haren donker te laten verven. Mocht u dit toch willen, dan doen wij dit natuurlijk graag. Wij zien in Kapsalon Utrecht veel klanten voorbijkomen die van plan waren hun haren donker te laten verven en dit uiteindelijk toch niet te doen. Om deze reden proberen wij u van tevoren al in te lichten over de gevolgen van het haar nu donker te verven. De zon, zwembad- en zeewater zullen ervoor zorgen dat de kleur binnen drie weken uit uw haar is. Dit is natuurlijk zonde. Dit risico loopt u veel minder wanneer u uw haren lichter laat verven. Al raden wij dan aan om niet te veel in chloor- en zeewater te zwemmen.Gerelateerde artikelen

Toe aan verandering? Met crazy color bereik je een nieuwe look!

Laat jezelf heerlijk verwennen bij onze beautysalon in Enschede

Een heerlijke behandeling bij de kapper in Laren NH