Bas-Kappers
Image default
Financieel

Een bruiloft in 2021 plannen? Een lening kan u helpen uw kosten te dekken

Bruiloften kunnen erg duur worden. Moet je geld lenen om er een te betalen?

Trouwen kan duur zijn. De gemiddelde kosten van een bruiloft in 2019 waren € 33.900 — dat is genoeg geld voor een aanbetaling op een huis in sommige delen van het land!

Natuurlijk hangt het bedrag dat u aan een bruiloft uitgeeft af op verschillende factoren:

  • Het aantal gasten dat je hebt

  • De timing van je bruiloft

  • De professionals die je inhuurt

  • De locatie die je kiest

Tenzij je een super low-budget aangelegenheid plant, kun je verwachten dat je een aanzienlijk bedrag aan contant geld binnenkrijgt. En als je dat geld niet bij de hand hebt, lijkt lenen misschien de beste keuze.

Je hebt verschillende keuzes als je wilt lenen om een bruiloft te financieren deze keuzes ziet u op https://snelzonderbkrlenen.nl/. U kunt een deel van uw uitgaven op een creditcard zetten en deze in de loop van de tijd afbetalen. Of u kunt een persoonlijke lening afsluiten en hetzelfde doen. Dit is waarom de laatste optie echt het meest logisch is.

Waarom een persoonlijke lening een goede keuze kan zijn voor je bruiloft

Laten we duidelijk zijn: in een ideale wereld zou je dat niet doen geld moet lenen om je bruiloft te betalen. Wanneer u geld leent, meldt u zich aan om rente te betalen en loopt u het risico achterop te raken met uw schuld, wat uw credit score zou kunnen schaden. Maar als je de kosten van een bruiloft echt niet kunt opbrengen en geen familielid hebt die je er een lening voor kan geven (wat, laten we eerlijk zijn, velen van ons niet doen), dan is een persoonlijke lening over het algemeen uw beste optie.

Met een persoonlijke lening kunt u voor elk doel geld lenen. En in tegenstelling tot bijvoorbeeld een lening met eigen vermogen, waarbij uw huis als onderpand wordt gebruikt, zijn persoonlijke leningen meestal onbeveiligd. Dat betekent dat je een redelijk sterke credit score nodig hebt om in aanmerking te komen. Er zijn ook persoonlijke leningen beschikbaar voor leners met een slechte kredietwaardigheid die hogere rentetarieven vragen.

Persoonlijke leningen worden in de loop van de tijd in gelijke termijnen afbetaald en u wordt meestal niet bestraft als u een lening vooruit wilt betalen van schema. Het voorspelbare karakter van die betalingen, in combinatie met de meer redelijke rentetarieven, maken persoonlijke leningen een goede optie. Beter dan een bruiloft financieren met creditcards, waarvan de rente variabel en schandalig kan zijn.

Dat gezegd hebbende, kijk voordat u een persoonlijke lening voor uw bruiloft aanvraagt, hoeveel u kunt besparen op uw kosten. Mogelijk kunt u het bedrag dat u nodig heeft beperken of zelfs helemaal geen geld lenen hier https://bkrminilening.nl/ ziet u waar u aan kunt denken. Enkele opties om te overwegen:

  • Verklein je gastenlijst. Je hoeft geen achterneven uit te nodigen met wie je amper praat.

  • Overweeg een bruiloft op een doordeweekse avond. Je gasten kunnen de volgende dag misschien moe zijn, maar je kunt echt een hoop besparen.

  • Rekruteer vrienden om de plaats van verkopers in te nemen. Je hoeft geen professionele fotograaf in te huren als je een buddy hebt met een geweldig oog voor fotografie. Het kan je duizenden besparen.

  • Maak je eigen centerpieces. Dat is een stuk goedkoper dan betalen voor bloemen.

  • Sla de luxe bruidstaart over. Die taarten smaken vaak lang niet zo goed als ze eruitzien, en je kunt geld besparen en meer variatie bieden met een klein dessertbuffet.

Als je de helft van je leven hebt gedroomd van je trouwdag, wil je het zeker goed doen — zelfs als dat betekent dat je meer geld uitgeeft dan je hebt. Dan kan een persoonlijke lening een goede keuze zijn. Zorg ervoor dat u de voorwaarden van die lening volledig begrijpt, zodat u niet tot over uw oren komt.

 

https://snelzonderbkrlenen.nl/krediet/studentenlening/