Bas-Kappers
Image default
Aanbiedingen

Drie lekkere smoothie gerechten!

De smoothie is eigenlijk het perfecte tussendoortje: het is lekker, gezond en je kan het zowel snel bereiden als naar binnen werken. Smoothies kan je ook meenemen naar waar je heen wil; ze blijven de hele dag goed als je ze goed bewaard. In deze blog zullen wij jou drie heerlijke smoothie gerechten geven die jij echt eens moet proberen!

  1. Go tropical!

Ook al is het winter, het is altijd lekker om even een momentje van zomer te beleven. Of, nog beter: vakantie. Door deze heerlijke tropische smoothie, beleef jij een kort momentje op het strand, vanuit je huiskamer. Hiervoor heb jij een mango, een banaan, 250ml kokosmelk en sinaasappelsap en honing voor nodig. Het fruit snijd je in blokken op, waarna je dit gezamenlijk met het kokosmelk en de sinaasappelsap in de blender gooit. Eventjes mixen, en je bent er bijna! Het enige wat jij nu nog moet toevoegen is een scheutje honing, voor een extra zoete smaak. En, voilà: jij hebt een heerlijke tropische smoothie op tafel staan.  

  1. Koningsdag

Als jij helemaal in de Koningsdag stemming wilt komen, is er geen betere smoothie om te drinken dan een volledig oranje smoothie. Hiervoor heb jij 2 sinaasappels, een mango, 8 aardbeien, 250ml yoghurt en 1 eetlepel citroengras nodig. Het fruit snijd je op in stukken, wat je uiteindelijk in de blender samenvoegt met het yoghurt en het citroengras. Dit blendt je samen, tot het glad is en zonder stukken. Nu kan je genieten van een heerlijke oranje smoothie. Nog één kleine tip: deze smoothie is ook heerlijk om te drinken als het geen Koningsdag is!

  1. Snickersmoothie

Huh, maar dit kan toch helemaal niet gezond zijn? Als je een daadwerkelijke Snickers zou toevoegen niet, nee. Maar, dat doen wij gelukkig ook niet. De ingrediënten van deze smoothie zijn 1 banaan, een eetlepel cacao, een theelepel pindakaas en 150ml (chocolade)melk. Deze ingrediënten gooi je samen in een blender: even blenden en klaar! Jij hebt een gezonde smoothie, die zal proeven als een Snickers. 

Luminous

Wist jij dat je door een bepaald poeder toe te voegen aan je smoothie, jij je huid enorm kan versterken? Het poeder dat wij bedoelen is het poeder van de Beauty Shake van Luminous. Dit poeder kan je door alle zojuist benoemde smoothies gooien, en zal een extra gezonde boost geven aan jouw smoothie. Neem dus snel een kijkje op de website van Superfoodies, waar zij dit product verkopen!

 

https://superfoodies.nl/