Bas-Kappers
Image default
Woningen

Ramen en deuren offerte

Ramen in de kinderkamer: wat is belangrijk, waar moet je op letten.

De kinderkamer moet niet alleen licht en comfortabel zijn, maar ook volkomen veilig voor de baby. Ouders kunnen zorg dragen voor veilig meubilair en decoratiemateriaal, maar raambescherming wordt vaak over het hoofd gezien. Volgens het Research Institute of Emergency Pediatric Surgery and Traumatology raken dagelijks meer dan driehonderd kinderen gewond als ze van een hoogte vallen.

Vandaag zal ik het hebben over waar u op moet letten bij het kiezen van de juiste dubbele beglazing en aanvullende opties om de gezondheid van uw kind betrouwbaar te beschermen.

Kind bij het raam
Extra bescherming is nooit overbodig

Opmerking
1. Speciale hulpstukken ter bescherming tegen vallen
Om de een of andere reden is het voorgeschreven om alleen sloten te installeren met een sleutel die aan het onderste deel van de vleugel is bevestigd.

Het assortiment speciale beschermingsbeslag is echter veel groter. Naast het standaard ondermechanisme kunt u het volgende installeren:
Raamkruk met sleutelslot. Toegegeven, in dit geval zal de ventilatiemodus moeten worden verlaten.

Ventilatieblokkering met een knop (sleutel) om het raam in de gewenste positie te bevestigen. Door op de knop te drukken (draaien aan de sleutel) komt het mechanisme weer in werking.

Het Tilt First-systeem is een fabrieksmechanisme dat bestaat uit een gemoderniseerde kruk met sleutel en een set beslag voor het veilig openen van ramen: “naar buiten zwenken – sleutel omdraaien en kruk – openen”.

2. Versterkte vensterbanken: acryl, steen en andere
Kinderen zijn dol op tekenen, en “rotsschildering” met stiften op plastic vensterbanken blijft voor altijd. Op het perfect gladde oppervlak van de acryl vensterbank blijft de schade zelfs door stoten met zware voorwerpen niet bestaan ​​en kan vuil zonder problemen worden verwijderd met een zachte, vochtige doek.

Een kind kan op een stevige vensterbank zitten zonder bang te hoeven zijn voor letsel door gebarsten plastic. Ouders kunnen kalm zijn en twijfelen niet aan de betrouwbaarheid van het ontwerp.
Acryl dorpel is betrouwbaarder dan plastic

3. Beschermingsnetten
Alles is hier eenvoudig: antistof is nuttig voor mensen met allergieën, en als u huisdieren heeft, moet u antistof installeren.

BELANGRIJK! Klamboes zullen kinderen niet beschermen tegen uit het raam vallen. Dit is slechts een extra optie.
4. Rolgordijnen: een handige vervanging voor conventionele gordijnen in de kinderkamer
In plaats van standaard gordijnroeden en gordijnen, is het beter om rolgordijnen te kiezen. Het is de ideale oplossing om kamers met ramen op het zuiden of oosten te beschermen tegen de ochtendzon. Voor de kamers van pasgeborenen zijn 100% verduisterende oplossingen voor slaap overdag geschikt.

Kinderen trekken vaak aan gewone gordijnen, de kroonlijst kan afbreken en het kind op het hoofd slaan. Rolgordijnen zijn in dit opzicht veiliger vanwege een ander soort hulpstuk, maar ze kunnen uit het hulpstuk “klikken” en de baby aan de arm bezeren (als u ze probeert af te scheuren). Probeer gordijnen van de juiste maat te installeren en alleen op een hoogte die een kind onder de 5 niet kan bereiken.

5. Extra opties voor vensters.
Er zijn hier geen strikte beperkingen. Het hangt allemaal af van uw voorkeur.

Zelfreinigend glas wordt zeer zelden geïnstalleerd in kinderkamers (op verzoek van de moeder), maar er is veel vraag naar energiebesparend glas in combinatie met extra thermische isolatie.

Extra toevoerventielen zorgen voor een constante luchtstroom en een comfortabel binnenklimaat.
Gebrandschilderde ramen. Gewoonlijk geeft de architect, zelfs op basis van algemene reparaties, aanbevelingen over hoe dergelijke constructies van glas en metaal kunnen worden “aangebracht”. In dit geval moet u het type product en het patroon correct kiezen, omdat de baby opgroeit en het dure ontwerp met konijntjes in de kamer blijft. Eenvoudige imitaties van film of verf zijn in dit opzicht veel handiger.
Glas-in-loodstickers op glas helpen de inrichting van de kamer te diversifiëren
Glas-in-loodstickers op glas helpen de inrichting van de kamer te diversifiëren

In 2014 lanceerde het Poolse bedrijf WALA de productie van vingerafdrukgevoelige raam- en deurklinken. Om een ​​raam of deur te openen, hoeft u alleen maar de vingerafdruk te lezen waarvoor het apparaat is geprogrammeerd. In de toekomst zullen de handgrepen van de ramen in de kinderkamer alleen reageren op mama’s afdrukken of opdrachten van haar mobiele telefoon (deze functie is ook voorzien). Het kind zal volkomen veilig zijn met dergelijke high-tech ramen.
Totdat geavanceerde technologie betaalbaarder wordt, kunt u de veiligheid van uw kind garanderen met behulp van een competente selectie raamopties en veilige decorelementen. Besteed aandacht aan het bovenstaande en trieste statistieken worden omzeildem kant van je huis.

 

Ramen en deuren offerte

Pvc Ramen Of Aluminium

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0055-deuren-en-ramen.html