Bas-Kappers
Image default
Eten en drinken

De diëtist in Haarlem voor sportvoedingsadvies

De juiste diëtist in Haarlem is actief op het gebied van sportvoeding. Wij geven voedingsadvies en begeleiding op maat aan sporters. Sporters die regelmatig ongezond eten, kunnen te maken krijgen met: een verminderd herstel van het lichaam na de intensieve inspanning, het uitblijven van prestaties en soms afname van het plezier in sporten. Evenwichtige sportvoeding is daarom van groot belang voor elke sporter. De diëtist in Haarlem geeft sporters de juiste voedingsadvies, waarbij rekening wordt gehouden met het soort sport dat wordt beoefend en de persoonlijke wensen en doelen van de sporter. Het doel van onze advies en begeleiding is het optimaliseren van de sportprestatie en het verbeteren of behouden van de gezondheid.

De diëtist in Haarlem voor gezonde voeding

De diëtist in Haarlem is niet alleen actief op het gebied van sportvoeding, maar ook op het gebied van gezonde voeding. Gezonde voeding zorgt ervoor dat ons lichaam beter in balans is. Heeft u last van overgewicht, ondergewicht, cholesterol, bloeddruk of maag- en darmklachten? Dan kunt u terecht bij de diëtist in Haarlem. Bij geven u het juiste voedingsadvies en stellen een voedingsschema samen waardoor uw klachten zullen afnemen. Gezonde voeding zorgt er ook voor dat u tot goede prestaties komt op het werk of op school. Met gezonde voeding vermindert u ook uw kans op ziektes.

De diëtist in Haarlem maakt uw voedingsschema op maat

Bent u sporter en heeft u een blessure opgelopen? De diëtist in Haarlem kan u de juiste voedingsadvies geven zodat u sneller herstelt van uw blessure. Wij geven ook adviezen over voedingssupplementen voor sporters. Of wilt u een gezonde leefstijl aangaan? Dan bent u ook bij de diëtist in Haarlem aan het juiste adres. Wij maken uw voedingsschema op maat. Hierbij houden we rekening met uw leefstijl, behoeften, gezondheid en voorkeuren. Bent u vegetariër of wilt u alleen light producten gebruiken? Het maakt niet uit wat uw voorkeuren zijn, we maken uw voedingsschema op maat en voorzien u van het beste voedingsadvies.Gerelateerde artikelen

Kies voor catering in Winterswijk

Eten na sporten

Het geheim van de Iberico spareribs