Bas-Kappers
Image default
Auto's en Motoren

Autogarage Harderwijk

Stel, u bent in Harderwijk en omstreken op zoek naar een autogarage. Dan is de autogarage Harderwijk Nissan van de Bunte het juiste adres. Het is een autogarage in Harderwijk met veelzijdige diensten. Daarnaast kunt u in de autogarage naast het laten repareren van uw auto, ook een kijkje komen nemen voor een nieuwe auto. Ook nieuwe auto’s zijn er in diverse varianten in de autogarage Harderwijk.

 

Diensten werkplaats

De Autogarage in Harderwijk levert verschillende diensten op de werkplaats. Dit kunnen bijvoorbeeld reparaties zijn voor uw auto, maar u kunt ook iets laten opknappen of verbeteren. Zo behoort het monteren van winterbanden onder uw auto bijvoorbeeld ook tot de diensten van de autogarage. Ook kunt u bij de autogarage een Nissan Card nemen. Met deze kaart krijgt u bijvoorbeeld een gratis APK, wordt gratis uw olie bijgevuld, worden reparaties van sterretjes in de voorruit gratis gedaan en krijgt u onder andere ook 10% korting op bepaalde producten. Om uw auto te laten maken of om naar iets te laten kijken kunt u ten alle tijden een afspraak maken met de werkplaats.

 

Nieuwe en occasion auto’s

Naast dat de autogarage Harderwijk in staat is diverse reparaties uit te voeren, kunt u er ook terecht wanneer u over wilt gaan tot de aanschaf van een volledig nieuwe auto. Er zijn verschillende auto’s bij de autogarage. Hieronder vallen gloednieuwe auto’s, maar ook tweedehands auto’s. Verder zijn er benzineauto’s, dieselauto’s en ook hybride auto’s. Er is genoeg keuze in de autogarage en u heeft dan ook de mogelijkheid via de website van Nissan van de Bunte het een en ander te bekijken alvorens langs te komen. Om een auto te bezichtigen kunt u ook ten alle tijden een afspraak maken. Indien u benieuwd bent naar de prijscategorieën van de auto’s die zich in de autogarage bevinden en die u kunt kopen kunt u ook altijd een kijkje nemen op de website.