Bas-Kappers
Image default
Beauty en verzorging

Fenomenaal resultaat bij de kapper in Leusden

Hetgeen wat de kapper in Leusden zo goed maakt is de persoonlijke aandacht. Die persoonlijke aandacht is volop tijdens het knippen. Ieder haar is anders en heeft dus ook een andere aanpak nodig. Daar houden we dan ook rekening mee. We kijken naar wat voor haartype je hebt en zullen daarop gebaseerd ook advies geven. De laatste tijd zien we ook vaker moeders gepaard met hun kinderen de kapper in Leusden binnenwandelen. Dit is bij ons geen enkel probleem. Bij ons kan je namelijk samen geknipt worden, en dat voor een leuke prijs. Je bent dus goedkoper uit, maar bespaard ook nog eens tijd. Daarnaast is het ook een leuke ervaring samen met je kind. Deze actie geldt voor kinderen tot 12 jaar 

Alles naar wens

We vinden het erg belangrijk dat jij uiteindelijk erg tevreden bent met het resultaat. Wanneer je speciale wensen hebt kan je deze direct doorgeven aan de kapper in Leusden. Het is ook mogelijk om ons naar je haar te laten kijken en dat wij advies geven over hoe je haar het best geknipt kan worden. Dit laten we uiteraard doen door ervaren kappers. Doordat onze kappers al jarenlange ervaring hebben zijn ze instaat leuke opties te bedenken voor jouw haar. Bij de kapper in Leusden is het ook mogelijk om voor een speciale gelegenheid je haar te laten doen, bijvoorbeeld een gala of een bruiloft. 

Afspraak maken

Wanneer je zeker wilt weten dat je bij de kapper in Leusden aan de beurt komt, kan je van te voren een afspraak maken. Dit kan via de site, maar ook via ons telefoonnummer. Het is ook mogelijk om gewoon de kapper in Leusden binnen te stappen. Je kan dan gewoon plaatsnemen als er een vrij plekje voor je is.