Bas-Kappers
Image default
Dienstverlening

Van een naamplaat van RVS kan je lang genieten

Met een naamplaat bij de voordeur van RVS weet je dat je de komende jaren helemaal goed zit en geen omkijken hebt naar de naamplaat. De meeste mensen kennen de term RVS van schroeven, maar wat is RVS nou precies? RVS staat voor roest vrij staal, dit betekent dus dat dit materiaal bestand is tegen roest, ondanks alle verschillende weersinvloeden.

Een naambord heeft, net als schroeven die buitenshuis worden gebruikt, best wat te verduren in ons kikkerlandje met veelzijdig klimaat. Van regen, hagelbuien, wind en felle zon, het gaat qua weer in Nederland alle kanten op. Veel soorten materialen zullen binnen enige tijd kunnen gaan roesten, wat er voor zorgt dat er een lelijk bruin laagje over het materiaal heen komt. Een roest vrij stalen naambord is tegen alle weertypen bestand, waardoor je dus voor lange tijd van je prachtige naambord kunt genieten.

Online winkel De Naambordenspecialist

Een roest vrij stalen naamplaat of ander type naambord kan je erg eenvoudig bestellen bij De Naambordenspecialist. Met meer dan 1500 naamborden in de online winkel kunnen we wel zeggen dat het assortiment groot en divers is. Bij De Naambordenspecialist kan je makkelijk, snel en voor een scherpe prijs een naambord naar jouw smaak bestellen, gewoon online.

De shop bevat veel kant en klare bordjes waar je alleen jouw gegevens en voorkeuren qua kleur en lettertype aan hoeft te geven. Elk type naambord is verkrijgbaar in diverse maten. Er is ook een mooie optie om een geheel gepersonaliseerd naambord te maken. Dit kan ook gewoon online via de editor op de website van De Naambordenspecialist. Van een handgeschilderde tekst of een handgeschilderde afbeelding tot een afwijkend formaat naambord en een geheel eigen indeling, het kan allemaal.

Loop je vast tijdens het bestelproces of heb je een vraag voor De Naambordenspecialist? De medewerkers van De Naambordenspecialist zijn vier dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 072-8888 636. Op dinsdag, donderdag en vrijdag kan je de medewerkers bereiken tussen 10.00-12.30 en 13.30-18.00, op zaterdag kan dit tussen 10.00-17.00. Een email sturen met jouw vraag kan natuurlijk altijd. Je kan deze versturen naar info@ denaambordenspecialist.nl.

https://www.denaambordenspecialist.nl/