Bas-Kappers
Image default
Aanbiedingen

Kärcher-apparaten zijn ideaal voor al jouw schoonmaakklussen

Kärcher-apparaten zijn ideaal voor al jouw schoonmaakklussen

Of je nu op zoek bent naar een stofzuiger, stoomreiniger, glazenwasser of hogedrukreiniger, Kärcher biedt allerlei verschillende soorten schoonmaakapparaten. Door het grote aanbod kun je voor bijna alle schoonmaakklussen wel terecht bij Kärcher voor een apparaat die jouw klus makkelijker maakt. In dit blogartikel praten we je bij over de mogelijkheden die de schoonmaakapparaten bieden, dus heb je interesse? Lees dan vooral verder.

Accessoires voor bij uw apparaat

De Kärcher-apparaten hebben verschillende functies en zijn vaak ook nog eens uit te breiden met verschillende accessoires. Wanneer je een stofzuiger hebt kan het prettig zijn om voor verschillende vloeren ook verschillende opzetstukken in huis te hebben. Het zou namelijk zonde zijn als uw vloer beschadigd raakt tijdens het schoonmaken ervan. Ook kan het erg prettig zijn om een reserve opzetstuk achter de hand te houden voor onverwachte gebeurtenissen. 

Reserveonderdelen

Wanneer je een Kärcher-apparaat hebt kan het natuurlijk voorkomen dat er een keer iets misgaat met het apparaat. Het is fijn om te weten dat je heel gemakkelijk Kärcher onderdelen kunt bestellen om zelf je apparaat te kunnen repareren. Wanneer je het apparaat repareert is dit vaak vele malen goedkoper dan wanneer je het gehele apparaat zou vervangen. Voor bijna alle Kärcher-apparaat zijn er wel extra onderdelen te krijgen. Zowel onderdelen van het merk van Kärcher als imitatie-onderdelen. De imitatie-onderdelen doen overigens vaak helemaal niet af aan de kwaliteit dus kijk goed welk product je echt nodig hebt. Wanneer het niet een vereiste is om van Kärcher te bestellen kun je vaak een hoop geld besparen door een imitatie-onderdeel aan te schaffen. 

Levering van de producten

Mocht je jouw Kärcher onderdelen via Fixpart.nl willen bestellen dan heb je bij een goede voorraad jouw product al binnen drie werkdagen in huis. Zo hoef je dus nooit lang te wachten totdat je jouw Kärcher-apparaat weer volop kunt gebruiken. De klantenservice staat overigens vijf dagen in de week voor je klaar om je te voorzien van advies en je te helpen met eventuele vragen. Schroom dus niet om contact met hun op te nemen als je niet goed weet welk onderdeel of welke accessoire je nodig hebt. 

 

https://fixpart.nl/