Bas-Kappers
Image default
Beauty en verzorging

Opleiding wenkbrauw specialist in combinatie met ondernemersvaardigheden

Deze nieuwe opleiding tot wenkbrauw specialist is meer dan een cursus rond wenkbrauwstyling. De opleiding focust zich ook op het ondernemerschap. Denk hierbij aan het advies over het opzetten van een eigen salon, het voorbereiden van de juiste stappen voor jouw onderneming en we zetten samen een plan op. Hierdoor kan jij je na deze cursus volledig bezighouden met je doel: voldoening halen uit je werkzaamheden, met tevreden klanten en winst. Bovendien leer je tijdens deze opleiding wenkbrauw specialist dat jouw onderneming het beter doet dan de concurrenten en het werk goed te combineren is met je persoonlijke leven en/of gezin.

Wat kan je verwachten?

Ten eerste begint de opleiding tot wenkbrauw specialist bij het leren van het vak zelf. Tijdens de cursus gaan we bijvoorbeeld in op de gezondheid en het stylen van zowel de wenkbrauwen als de wimpers van jouw klanten. Hierdoor weet je precies wat je bij je klanten kunt doen na de opleiding wenkbrauw specialist. Vervolgens focussen we op de complete start van jouw salon. Denk hierbij aan het werven van klanten door het opzetten van een prijsbeleid, de regelgeving, maar ook het schrijven van sterke teksten voor mijn website en de social media.

Waarom een cursus wenkbrauwen bij Proles?

Wanneer je de opleiding wenkbrauw specialist bij Proles volgt, word je namelijk onmiddellijk de top 10 procent van wenkbrauw salons in gelanceerd. Doordat jij meer weet dan de concurrenten op het gebied van vakkennis en het ondernemerschap, loop jij voorruit op de rest. Deze opleiding wenkbrauw specialist zorgt ervoor dat jij een ondernemer wordt met vakkennis en succesvol een eigen salon kan draaien en hier voldoening uithaalt. Dit laatste wordt gegarandeerd door de bereikbaarheid van mij na de cursus om echt verder te komen. Zet vandaag al de eerste stap naar jouw doel en vraag informatie aan of boek direct een kennismakingsgesprek.