Bas-Kappers
Image default
Beauty en verzorging

Ontharen voor mannen

Steeds meer mannen gaan ook aan de gang met scheermesjes en epilatoren. En dan niet alleen maar om hun baard van het gezicht te halen, maar ook om bijvoorbeeld benen en rug te ontharen.

Waarom laten mannen zich ontharen

De reden waarom mannen zich laten ontharen kan verschillende redenen hebben. Bij vrouwen is dit vaak vanwege cosmetische redenen, een reden die bij mannen ook vaak voor komt. Mannen vinden dan dat ze teveel haargroei hebben en verwijderen dit dan deels of helemaal. Ook vanwege hygiëne worden de haren weg gehaald. Dit kan zijn omdat dit frisser voelt. Bij wielrenners worden de benen vaak onthaard om te voorkomen dat er haar in een wond komt als ze vallen.

Een laserontharing in Amsterdam

Mannen kiezen steeds vaker voor een laserontharing. Hierbij kan er gekozen worden of het haar helemaal verwijdert moet worden of deels. Met deze manier kan je zelf kiezen hoeveel haar er mag overblijven. Daarbij zorgt een permanente verwijdering er voor dat je nooit meer hoeft te vragen of iemand anders je rug wilt waxen of scheren omdat je daar zelf niet bij kan. Voor een professionele laserontharing ga je naar de laserontharing kliniek in Amsterdam.