Bas-Kappers
Image default
Beauty en verzorging

Beautysalon Den Haag voor een goede behandeling

Bij Beautysalon Den Haag staan de specialisten voor u klaar om uw huid weer te laten stralen. In ons drukke leven, kunt u het nog best vergeten: persoonlijke verzorging. Hier valt een regelmatig bezoekje aan een beautysalon ook onder. Even alle stress van uw af laten vallen tijdens één van de vele behandelingen. Sinds 1991 is Beautysalon Den Haag een groot begrip in Den Haag en omstreken, en met onze ervaring en klanten die tevreden de deur uit zijn gelopen, weten wij precies hoe u weer met een glimlach de deur uitloopt. Maak vandaag nog een afspraak en ga de ervaring aan!

 

Met Beautysalon Den Haag heeft een breed aanbod aan behandelingen

Onze specialisten staan voor u klaar bij het geven van de verschillende behandelingen. U kunt bij Beautysalon Den Haag terecht voor gezichts- en lichaamsbehandelingen. Gezichtsbehandelingen bestaan onder meer uit een diepte reiniging, lymfedrainage, het verven van uw wimpers of wenkbrauwen, het aanbrengen van bruidsmake-up, maar ook harsen en definitieve ontharing. Ook kunt u bij ons in de stoel plaatsnemen voor het aanbrengen van permanente make-up. Wij kunnen u een permanente eyeliner, boven of onder of allebei, aanbrengen waardoor u een meer wakkere uitstraling krijgt of uw wenkbrauwen bijtekenen.

 

 De lichaamsbehandelingen bij Beautysalon Den Haag bestaan onder meer uit pakketten met een normale behandeling, een gedeeltelijke behandeling van 50 minuten, een wellness behandeling of een gedeeltelijke wellness behandeling. Wij kunnen u ook voorzien van diverse cellulitesbehandelingen en tevens een manicure en pedicure.

 

U zult weer als een nieuw mens de deur uitlopen en geheel ontspannen. Doordat wij voordelige tarieven hanteren, is een behandeling maandelijks zeker mogelijk. Even een dag voor uzelf inplannen en genieten van onze fijne behandelingen. Daar knapt iedereen van op!