Bas-Kappers
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de drie voor- en nadelen van een zit/sta-bureau

Vele bedrijven investeren in nieuwe bureaus. De nieuwste bureaus van tegenwoordig zijn gemakkelijk te verstellen in hoogte. De zit/sta-bureaus zijn geschikt om zowel zittend als staand te werken. Het afwisselen van de houding gedurende een werkdag is goed voor je gezondheid. Als je gedurende een werkdag lang in dezelfde houding zit, dan wordt de kans op allerlei klachten vergroot. Het zit/sta-bureau is de oplossing voor de medewerkers op het kantoor. Lees snel verder en ontdek drie voor- en nadelen van een zit/sta-bureau. 

 

  1. Ergonomisch verantwoord werken

We zijn allemaal bekend met het ergonomisch verantwoord werken. Iedereen weet dat het tillen van zware artikelen niet handmatig moet worden uitgevoerd. Indien je gaat tillen die je een specifieke houding aan te nemen. Op een kantoor ben je vooral mentaal veel aan het werk. Doordat je constant in dezelfde houding het werk uitvoert, is de kans op allerlei lichamelijke klachten aanwezig. Het is ergonomisch verantwoord om tussen het werken door te wisselen van houding. Je kunt ervoor kiezen om een stukje te gaan wandelen. Tijdens het wandelen kunnen velen van ons niet werken. Daarom hebben wij de ideale oplossing: een zit/sta-bureau. 

 

  1. Flexwerkers

Tegenwoordig wordt er op veel kantoor gewerkt met flexwerkers. Niet iedere medewerker wil full-time werken of full-time op het kantoor aanwezig zijn. De zit/sta-bureaus bieden hiervoor de ideale oplossing. Iedere medewerker heeft natuurlijk een andere lengte. Door middel van een zit sta bureau elektrisch kan je gemakkelijk de bureaus aanpassen naar de gewenste hoogte. Zo kunnen meerdere medewerkers van jouw bedrijf werken achter één bureau. Door het aanpassen van de hoogte, is het werken voor iedereen ergonomisch verantwoord. Ideaal toch? 

 

  1. Hogere uitgaven

Het aanschaffen van een zit/sta-bureau is over het algemeen een stuk duurder dan een gewoon bureau. Dit komt natuurlijk door de opties die het zit/sta-bureau jou aanbiedt. Daarnaast zit het zit/sta-bureau ieder moment van de dag aangesloten op de elektriciteit. Indien jij het bureau wilt verstellen, dan kan dat met één druk op de knop. Niet alleen de aanschafwaarde is hoog, maar het gebruik van het bureau is ook redelijk hoog. Ontdek of jij jouw hele kantoor wilt voorzien van een zit/sta-bureau.

 

https://www.multiratio.nl/