Bas-Kappers
Image default
Beauty en verzorging

Met de HydraFacial behandeling wordt de huid diep gereinigd en gehydrateerd

Een unieke technologie waarbij de huid gereinigd en gehydrateerd wordt, dat is de HydraFacial behandeling. Poriën worden diep gereinigd door een combinatie van het insluizen van super serums en zuigkracht. Voorbeelden van de gebruikte serums zijn antioxidanten, peptiden en (fruit)zuren. Deze serums zijn uitermate geschikt voor het diep reinigen van verstopte poriën. Het resultaat? Een direct zachtere huid die prachtig gaat stralen. En dit in slechts 3 stappen! Een toonaangevende kliniek waar u deze behandeling kunt laten uitvoeren is Van Lennep Kliniek.

Over Van Lennep Kliniek

Van Lennep Kliniek is een cosmetische kliniek waar zowel mannen als vrouwen behandeld worden. Injectables, professionele huidverzorging en medische behandelingen, dat is waar Van Lennep Kliniek zich op focust. Het team is gespecialiseerd in huidverjonging en huidverbetering. Vanzelfsprekend biedt Van Lennep Kliniek alle cliënten zekerheid en veiligheid.

De cosmetisch artsen zijn in het bezit van de juiste certificaten (NVCG, KNMG en BIG) en flink veel ervaring. Er wordt altijd gewerkt volgens protocollen.  Ook wordt altijd voldaan aan alle voorschriften die passen bij de beroepsgroep van cosmetisch artsen. De huidtherapeuten zijn aangesloten bij de NVH. De NVH is de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, voor oedeem- en huidtherapeuten dé beroepsvereniging. Ook de huidtherapeuten hebben veel werkervaring én volgen regelmatig bijscholing. Zo blijft al hun kennis altijd up-to-date en zijn ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Van Lennep Kliniek is in het bezit van drie mooie vestigingen. Twee klinieken zijn gevestigd in Den Haag, de derde kliniek is gevestigd in Oegstgeest.

IPL huidlaser

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Door middel van intensief flitslicht kunnen veel huidproblemen opgelost worden. Zo kan bijvoorbeeld tegen pigmentvlekken de laser behandeling ingezet worden. Pigmentvlekken, bruine verkleuringen op de huid, is iets waar veel mensen mee te maken krijgen. En ook veel mensen vinden deze vlekjes niet zo mooi en zien ze liever verdwijnen. Met de IPL huidlaser kan dit gerealiseerd worden. Dankzij Van Lennep Kliniek kunt u binnen 3 tot 5 IPL laserbehandelingen van uw pigmentvlekken verlost zijn.

https://www.vanlennepkliniek.nl/