Bas-Kappers
Image default
Beauty en verzorging

Laat jezelf heerlijk verwennen bij onze beautysalon in Enschede

Jezelf weer eens heerlijk laten verwennen met een beauty-behandeling in onze prachtige beautysalon in Enschede? Jazeker, wij staan voor u klaar! Zo biedt onze beautysalon in Enschede tal van verschillende behandelingen aan. Of u nu naar onze beautysalon in Enschede komt voor een heerlijke gezichtsmassage of u nu naar onze beautysalon in Enschede komt om u wenkbrauwen weer perfect bij te laten werken of dat u nu naar onze beautysalon in Enschede komt om u ongewenste gezichtsbeharing te laten verwijderen – bij onze beautysalon in Enschede is alles mogelijk! Kom dan ook naar onze beautysalon in Enschede! 

Een mooi geschenk; verwennerij in onze beautysalon

Wilt u graag iemand anders verwennen met een heerlijke behandeling in onze beautysalon? Geen probleem! Ook dit kan bij onze beautysalon in Enschede! Dus wilt u uw vader, moeder, broer, zus, schoonbroer, schoonzus, nicht, neef, oom, tante of zelfs opa of oma eens eventjes heerlijk laten verwennen door een van onze specialisten in onze beautysalon in Enschede? Aarzel dan ook niet langer en neem contact op met onze beautysalon in Enschede! Zo kunt u bij ons niet alleen een tegoedbon maar ook een kortings-bon of zelfs een complete behandeling vooruitbetalen als cadeau voor diegene die u eens lekker wilt laten verwennen in onze beautysalon in Enschede! 

Op en top verwennerij; super-deluxe-arrangement

Neemt u dan ook contact op met onze beautysalon in Enschede en kom meer te weten over alle mogelijkheden die onze beautysalon in Enschede aanbiedt! Zo kunt u bij ons ook arrangementen reserveren om gezamenlijk eens lekker in de watten te worden gelegd met het genot van een glaasje bruis! Ook kunt u bij onze beautysalon in Enschede gebruik maken van het super-deluxe-pakket waarbij u zelfs gebruik mag maken van het wellness-gedeelte van onze beautysalon in Enschede – waarbij u heerlijk kan genieten in onze verwarmde jaccuzi!